Geboorte Event Zeist

live avond - 5 juni 2023

Maandag 5 juni 2023

18.30 uur – 21.00 uur

Dana Centrum
Boulevard 19
3707 BL Zeist

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Zeist op 5 juni.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Heb je al een kraampakket in huis? Wil je een goede tip ontvangen over bijvoorbeeld voeding tijdens de kraamtijd? Heb je al eens nagedacht over een beeldje van je zwangere buik of geboortefotograaf? Of zou je wel een fijne massage kunnen gebruiken voor jou of je kindje?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Zeist. We geven ook advies over hoe je de balans vindt tussen het moederschap en werk. En je vindt er de leukste webshops met fijne producten voor jou en je baby. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Tijdens dit event is ook een verloskundige van Dana Centrum en een echoscopiste aanwezig. Tevens bieden zij deze avond de mogelijkheid om met 25% korting een 2D echo te laten maken van 15 minuten. In plaats van € 40,- betaal je nu maar € 30,-. Meld je aan en je krijgt een email met uitleg.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Tijdens dit event worden foto’s gemaakt voor social media en onze website. Heb je hier bezwaar tegen, meld dit dan bij binnenkomst.

De volgende editie is gepland op maandag 30 oktober.

Ontmoet onze professionals