Geboorte Event Zeist

live avond - 2 april 2024

Dinsdag 2 april 2024

18.30 uur – 21.00 uur

Dana Centrum
Boulevard 19
3707 BL Zeist

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Zeist op 2 april.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Wil je een goede tip ontvangen over bijvoorbeeld voeding tijdens de kraamtijd? Heb je al eens nagedacht over een beeldje van je zwangere buik of geboortefotograaf? Of zou je wel een fijne massage kunnen gebruiken voor jou of je kindje?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Zeist. We geven ook advies over hoe je de balans vindt tussen het moederschap en werk. En je kunt er de leukste kleertjes shoppen. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Tijdens dit event worden foto’s gemaakt voor social media en onze website. Heb je hier bezwaar tegen, meld dit dan bij binnenkomst.

De volgende editie is gepland op dinsdag 9 oktober 2024.

Ontmoet onze professionals