Inspiratiedag 26 juni 2022

26 juni 2022

Op zondag 26 juni kwamen we bijeen met de aangesloten partners van Het Geboorte Event. Een dag om elkaar te ontmoeten, kennis te maken, te leren kennen en te verbinden. Mooie samenwerkingen zijn begonnen en prachtige ideeën zijn ontstaan.

We begonnen de dag met een speeddate kennismakingsspel in kleine groepjes. De opdracht was: vertel kort wie je bent, wat je doet en stel een vraag waar anderen je mee kunnen helpen. Ideeën ontstonden en de eerste contacten werden gelegd.

Vervolgens hebben vier partners een inkijkje gegeven in hun werk en konden er vragen worden gesteld. Roos vertelde over haar passie voor yoga voor zwangeren en liet ons ervaren wat meditatie met je doet. Wendy nam ons mee in haar werk als geboortetraumaconsulent. Marie-Jose van Megen is gespecialiseerd in postpastumzorg en haar passie was voelbaar. Vervolgens sloot Arjan Tax deze presentatieronde af met zijn persoonlijke verhaal over wateraders en spiritualiteit.

We hebben genoten van een heerlijke vegetarische lunch en sloten de dag af met een kijkje in je commerciële spiegel; een gesprek over hoe je jezelf presenteert bij je klanten.

De mensen die er waren zijn allemaal fantastische mensen met een sterke passie. We werken vanuit onze innerlijke kracht en we zijn aangesloten bij Het Geboorte Event. Samen verenigen we ons om de geboortezorg nog een stukje mooier te maken.

Rieneke de Kroon

Wat ben ik toch ongelofelijk trots dat we dit met z'n allen hebben bereikt. Iedereen ontzettend bedankt dat jullie er waren.