Geboorte Event Eindhoven/Son

5 april 2023

Woensdag 23 november 2022

19.00 uur – 21.30 uur

Nieuwstraat 54, 5691 AD Son

Op woensdagavond 23 november is het zo ver. Het Geboorte Event LIVE in Son. Maak kennis met allerlei leuke, praktische en interessante zaken rondom jouw zwangerschap, geboorte, kraamtijd en eerste jaar van je baby. Je ontmoet onze geboortezorgprofessionals uit de omgeving. Kom jij ook naar deze avond van Het Geboorte Event? Breng gezellig je partner of een vriendin mee.

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar dit event. Op Het Geboorte Event vind je professionals die je ook ondersteunen tijdens het eerste jaar van het moederschap.

Entree is gratis. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Wil je ook een leuke goodiebag? Meld je dan aan via het onderstaand formulier.

We zien je graag verschijnen tussen 19.00 uur en 21.30 uur bij LEIN in Son om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Wat kun je er vinden?

Ben jij zwanger en wil je graag weten welke zwangerschapscursus het beste bij je past? Of wat een doula voor je kan betekenen? Ben je op zoek naar zwangerschapsmassage of babymassage? Zoek je mooie affirmatiekaarten of een praktisch boek in voorbereiding op de geboorte? Of wil je weer in balans komen na de bevalling? De antwoorden op al deze vragen vind je op dit live Geboorte Event in Son.

Geboorte Event LIVE

Son

Woensdag 23 november

19.00 uur – 21.30 uur

Kom jij ook naar het Geboorte Event? Wil je een leuke goodiebag? Meld je dan hier aan.

Neem je gezellig iemand mee? Vermeld dit dan bij het aantal. Tot dan!

Dagen
Uren
Minuten
Helaas, dit event is al voorbij

…voordat dit event begint