Aletta de Voedingscoach

Voedingsadvies en coaching
Wat
Aletta de Voedingscoach
wie
Aletta Jeths
Waar
Apeldoorn e.o.

Aletta de voedingscoach, meer plezier en energie dankzij een gezonde leefstijl

Ik help vrouwen die strijden met hun gewicht, veranderingen van hun lijf in of na een zwangerschap of zich meer dan eens futloos voelen aan een gezonde leefstijl zodat ze meer plezier en energie in hun leven hebben.

Ik begeleid deze vrouwen door middel van intuïtief eten naar een gezonde leefstijl. Intuïtief eten is een anti-dieet methode en kan tijdens elke levensfase toegepast worden. Juist omdat het geen dieet is. Het is heel goed toepasbaar tijdens de natuurlijke processen van het leven zoals een zwangerschap en borstvoedingsperiode. Ook helpt intuïtief eten bij aan het herstel na een zwangerschap en bevalling. Door het lijf en de behoefte daarvan te respecteren zal het lichaam sneller herstellen.”

Ik begeleid de vrouw dus zonder voedingsschema’s en restricties, maar leer haar te vertrouwen op haar lichaam, zodat ze nooit meer op dieet hoeft. Hierdoor zal zij zich energieker voelen, is ze vrij van eetregels en kan ze genieten van eten en het leven! Zodat ze voor de rest van haar leven in balans is!

Aletta Jeths

“Geniet elke dag, ook van de kleine dingen!”

Voorstellen

Hoi! Ik ben Aletta Jeths
Ik ben Aletta Jeths, getrouwd met Kees en moeder van 2 prachtige dochters van 7 en 9 jaar. Ik werk nu als voedingscoach, maar heb hiervoor 14 jaar als verloskundige gewerkt. In mijn werk als verloskundige heb ik veel vrouwen mogen begeleiden en gezien dat vrouwen meer kunnen dan ze denken. De vrouw is zo krachtig! Je kunt zoveel meer dan je denkt. En ik denk dat dit ook zeker toepasbaar is op het aanmeten van een gezonde leefstijl.

Nu begeleid ik vrouwen naar een gezonde leefstijl door middel van intuïtief eten. Door intuïtief te eten luister naar je lichaam waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik leer haar luisteren naar haar honger- en verzadigingsgevoel. Ik laat haar vriendschap met al het eten sluiten, waardoor ze geen (zelfopgelegde) eetregels of voedingsschema’s meer hoeft te volgen. De behoefte is voor iedereen anders. Alleen de cliënt zelf kan dat voelen wat en hoeveel ze nodig heeft en niemand anders kan dat voor haar bepalen. Door bewust te zijn van je interne signalen en daarnaar te luisteren zal zij voor altijd in balans zijn als het om eten of haar gewicht aankomt.

Ik vind het altijd leuk om te koken, houd van gezelligheid en lekker eten. Ik kan heerlijk ontspannen met een goed boek en houd van een lekkere wandeling. Dat laatste neem ik mee in de coaching. En al wandelend zet ik de vrouw in beweging naar de leefstijl die bij haar past!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Aletta Jeths

Blog

Lees het meest recente blog van Aletta Jeths

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Aletta de Voedingscoach