Baby Bliss

Zwangerschapscursus, bevallingsworkshops en één op één begeleiding rondom zwangerschap en geboorte
Wat
Baby Bliss
wie
Corina van Oudheusden
Waar
Hoeksche Waard, Zuid-Holland

Baby Bliss, een fijne zwangerschapscursus, bevallingsworkshop of één op één coaching.

Als zwangerschapscoach in de Hoeksche Waard en omstreken geef ik zwangerschapscursussen in groepsverband, bevallingsworkshops met (geboorte-)partner, één op één coaching, bijvoorbeeld bij angst voor de bevalling en begeleid ik ouders bij rouw en verlies rondom geboorte.

Wat het aanbod van Baby Bliss uniek maakt is tijd en aandacht voor iedereen en alle ruimte om ervaringen te delen. Niet alleen weten deelnemers na een cursus of workshop alles over de theorie rondom zwangerschap en bevallen en hebben zij ervaren op welke manier ademhaling en ontspanning helpend kunnen zijn, maar ook hebben zij antwoorden op vragen over hun specifieke situatie en over eventuele angsten en onzekerheden.

Jezelf kunnen zijn, gehoord worden, kennis opdoen, ontspanning en gezelligheid, dat is wat je vindt bij Baby Bliss. Je bent van harte welkom!

Corina van Oudheusden

“De bevalling is jouw feestje! Creëer de omstandigheden waarin jij het beste kunt ontspannen en schrijf je eigen mooie bevallingsverhaal.”

Voorstellen
Corina-van-oudheusden-profiel1

Hoi! Mijn naam is Corina van Oudheusden, moeder van twee lieve kids, getrouwd en sinds 2016 woonachtig in het prachtige Strijen.

Sinds begin 2020 ben ik in de Hoeksche Waard en omstreken werkzaam als zwangerschapscoach en bied ik privé coaching, zwangerschapscursussen en bevallingsworkshops aan.

Een bevalling is een prachtige en intense ervaring, een natuurlijke samenwerking tussen een vrouw en haar kindje, maar zeker ook een gebeurtenis waarvan het goed is om je voor te bereiden en na te denken over wat voor jou/jullie belangrijk is.

Mijn rol als zwangerschapscoach is te vergelijken met die van een doula, met als verschil dat ik niet bij de bevalling aanwezig ben.

Wel ben ik er voor een zwangere vrouw (en haar partner) vanaf het volgen van de cursus / workshop tot aan de geboorte van de baby. Door het geven van eerlijke informatie, het oefenen van ademhalings- en ontspanningstechnieken en in gesprek gaan met elkaar hoop ik bij te kunnen dragen aan een fijne voorbereiding op de geboorte van een kindje.

Ik vind het belangrijk me continu te blijven ontwikkelen en ik volg dan ook regelmatig trainingen, masterclasses en opleidingen. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de opleiding ‘rouw rondom zwangerschap’ en binnenkort volg ik de meadiarium training van Eliane Coutinho.

Het is mijn doel binnen de Hoeksche Waard bekend te zijn als de coach waar iedere (aanstaande) moeder welkom is en zich veilig en gehoord voelt.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Corina van Oudheusden

Blog

Lees het meest recente blog van Corina van Oudheusden

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Baby Bliss