Best9Moms

Leefstijlcoach & sporten tijdens zwangerschap en na bevalling
Wat
Best9Moms
wie
Hanny Evers
Waar
Nederland / Belgie

Best9Moms. Je beste zelf, de beste mama

Mama worden, mama zijn, een tijd vol veranderingen, een periode waarin je wel wat support kunt gebruiken. Support van andere mama’s en professionals. Support voor meer zelfvertrouwen, kennis en gezondheid om jouw weg in het moederschap te vinden. Een weg vol uitdagingen die je laten groeien in het moederschap en als persoon. Om zo ook jouw kindje een goede start en gezonde toekomst te geven.

Best9Moms is een platform waar jij jouw support vindt, in de vorm van producten, cursussen, coaching, training en een informatief blog. Neem een kijkje op het platform en maak het moederschap makkelijker voor jezelf!

Sport trainingen tijdens de zwangerschap en het herstel van je bevalling – Son & Breugel 

Leefstijlcoaching – hormonen balans: online en regio Eindhoven

Hanny Evers

“Take healthy babysteps & grow with flow”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het leuke gesprek tussen Hanny van Best9Moms en Wendy van Doula4Life.

Hanny vertelt uitgebreid waar moeders tegenaan lopen in het ouderschap en vertelt over haar eigen ervaringen. Wat kun je doen als je zwanger bent om je voor te bereiden op het moederschap? Hanny licht toe hoe ze het moederschap voor anderen makkelijker wil maken en dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een gezin in harmonie.

Wendy is doula en geeft cursussen Relaxed Bevallen in voorbereiding op de geboorte. Wendy vertelt over haar rol als doula. Welke vrouwen komen bij haar? En hoe realistisch is ons beeld over bevallen? Ze licht het toe vanuit haar eigen expertise en ervaring.

Voorstellen
foto-best9moms

Jaren geleden maakte ik de keuze om te gaan werken in de sport. Wat ik precies wilde? Geen idee! Na mijn opleiding aan de Sporthogeschool, ben ik gaan werken als Docent LO. Leuk werk, maar ik had wel altijd het gevoel dat ik iets miste. Ik volgde nog een opleiding sportmanagement en behaalde ook mijn Master of Sport & Health.

Uiteindelijk vond ik mijn passie in de rol van voeding en beweging voor je gezondheid. Een onderwerp waar ik me na mijn Master (2013) verder in ben gaan verdiepen. Uit persoonlijke interesse, ik had nogal wat darmklachten, maar ook om professioneel mee verder te gaan.

Moeder worden
Naast mijn baan als docent, werd ik eerst Personal Trainer en daarna moeder van twee jongens. Een moment om even een stapje terug te doen. Uiteindelijk ben ik een nieuwe weg in geslagen, waaruit Best9Moms werd geboren. Ik ging aan de slag als Mamacoach en Pre- & Postnataal trainer. Vanuit mijn ervaringen als coach en trainer heb ik mijn eerste producten ontwikkeld. Een mooi proces om mee te maken! De mijlpaalkaarten en het vriendinnenboekje zijn een mooie cadeautjes voor jezelf of een ander, om het moederschap makkelijker te maken.

Een onderwerp dat mij bleef boeien zijn de vrouwelijk hormonen en met name de veranderingen die wij als vrouw moeten doorstaan. Dit heeft een grote invloed op ons gevoel van welzijn, onze gezondheid en wie we zijn. Als kennisspons ben ik helemaal in dit onderwerp gedoken. Boeken lezen, podcasts luisteren, een opleiding Medische Psychologie en de beste experts volgen. Het heeft mij de kennis opgeleverd die ik nu ook als leefstijlcoach met je deel. Mijn achtergrond als docent, mentor en loopbaancoach in het onderwijs en mijn Masteropleiding hebben mij de vaardigheden geleerd om een geheel eigen leefstijlprogramma te ontwikkelen.

Zelf ben ik natuurlijk ook een fanatiek sporter. Vroeger was het zwemmen, nu vooral hardlopen en Crossfit. Om dit met mijn werk en het moederschap te blijven combineren, moet ik wel gezond eten, voldoende slapen en op tijd mijn rust nemen. Nu ik dit aanpas op mijn cyclus, voel ik me beter dan ooit!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Hanny Evers

Blog

Lees het meest recente blog van Hanny Evers

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht