Best9Moms

Mamacoach & sporten tijdens zwangerschap en na bevalling
Wat
Best9Moms
wie
Hanny Evers
Waar
Nederland / Belgie

Best9Moms. Je beste zelf, de beste mama

Bij Best9Moms sta jij centraal, zwanger of mama. Jouw gedachten en gevoelens, jouw gemoedstoestand, jouw energielevel, jouw gezondheid en jouw behoeftes. Ik wil je de mogelijkheden laten zien die jij hebt, zodat jij een keuze kan maken die bij jou past vanuit je moedergevoel.

In mijn online workshops en online coaching leer ik je om jouw behoeftes en gezondheid centraal te zetten en je gevoel te leren kennen en in te zetten bij het maken van keuzes. Overwin onzekerheid, leer omgaan met verwachtingen van anderen en vind een weg in alle goedbedoelde adviezen.

Dit combineer ik met sport trainingen tijdens de zwangerschap en het herstel van je bevalling. Deze trainingen geef ik in Son & Breugel.

Hanny Evers

“Take healthy babysteps & grow with flow”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het leuke gesprek tussen Hanny van Best9Moms en Wendy van Doula4Life.

Hanny vertelt uitgebreid waar moeders tegenaan lopen in het ouderschap en vertelt over haar eigen ervaringen. Wat kun je doen als je zwanger bent om je voor te bereiden op het moederschap? Hanny licht toe hoe ze het moederschap voor anderen makkelijker wil maken en dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een gezin in harmonie.

Wendy is doula en geeft cursussen Relaxed Bevallen in voorbereiding op de geboorte. Wendy vertelt over haar rol als doula. Welke vrouwen komen bij haar? En hoe realistisch is ons beeld over bevallen? Ze licht het toe vanuit haar eigen expertise en ervaring.

Voorstellen
foto-best9moms

Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren.

Ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit.

Want naast het moederschap mag ik er ook zijn. Ik heb meer behoeftes en ambities. Ik wil uitgedaagd worden in mijn werk, ik wel sportieve doelen behalen en ik heb tijd nodig om tot rust te komen. Alleen zo kan ik de beste mama voor mijn kinderen zijn.

Door fouten te maken en iedere keer iets nieuws te proberen, word ik steeds een beetje beter.

Op sportief gebied ben ik altijd doelgericht geweest, vroeger met wedstrijdzwemmen nu met Crossfit. Ik weet wat ik nodig heb om verder te komen op mijn niveau en neem daar ook stappen in.

Dit heb ik mee kunnen nemen tijdens mijn zwangerschap, bevalling en in het moederschap. Ondanks alle verrassingen die ik tegen ben gekomen, is het mij gelukt om te komen waar ik nu sta. Ik heb de ideale balans gevonden. Ondanks dat ik nog steeds uitdagingen tegenkom, het soms geven en nemen is, heb ik een stabiele basis gecreëerd. Een basis waarin ik goed voor mezelf zorg en keuzes maak op basis van mijn gevoel, een basis die mij de energie geeft om ambities waar te maken.

Met een Masteropleiding Sports & Health en een ALO diploma heb ik jarenlang gewerkt als Docent Sport, Bewegen en Gezondheid. Van Middelbare school tot MBO. Van gymnasium leerlingen met overgewicht tot sport studenten met (veel te veel) ambitie. Ik heb het allemaal gezien. De diversiteit in motivatie, kennis en persoonlijke- of groepsdruk zijn een ongelofelijke leerschool geweest op het gebied van lesgeven en coachen.

Daarnaast heb ik ook nog een aantal jaren gewerkt als Personal Trainer, gespecialiseerd op leefstijlaanpassingen. Daarbij ben ik als Gecertificeerd PowerMama coach, gespecialiseerd in pre- en postnatale training.

Met Best9Moms wil ik mijn ervaringen met jou delen en combineren met mijn kennis op het gebied van bewegen, sport, voeding en ontspanning & mindfulness. Ik gun jou namelijk de beste start van het moederschap die jij je kunt voorstellen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Hanny Evers

Blog

Lees het meest recente blog van Hanny Evers

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht