Bliss

HypnoBirthing® en doula
Wat
HypnoBirthing® en doula
wie
Eva Voeten
Waar
Breda e.o.

HypnoBirthing® is een cursusje logisch nadenken!

HypnoBirthing® is een complete zwangerschapscursus die je samen met je partner volgt. Het is een methode die ervoor zorgt dat je je baby op een veilige, natuurlijke en ontspannen manier kunt baren. HypnoBirthing® is een holistische kijk op zwangerschap en bevallen. Holistisch wil zeggen: kijken naar het geheel van de mens op mentaal-, fysiek-, en emotioneel vlak.

Eva Voeten

“Ik gun het elke vrouw, haar partner én de baby om een geboorte te ervaren vanuit liefde en vertrouwen.”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor het het gesprek met Eva Voeten van Bliss Hypnobirthing. Een openhartig gesprek over de liefde voor haar werk. Ze geeft Hypnobirthing cursussen in Breda en ze is doula. Ze vertelt over haar ongeneeslijke ziekte die zij overwonnen heeft en wat dit heeft betekend voor haar leven; voor wie ze nu is. Ook vertelt ze over wat een gezonde leefstijl betekent voor je (zwangere) lichaam en hoe ze dit doorzet in haar dagelijks leven met haar kinderen.

Voorstellen
profielfoto-website_bliss-recht

Hoi, ik ben Eva Voeten, moeder van 3 drie prachtige kinderen. De geboorte van mijn 3de kindje is met de methode van HypnoBirthing® geweest, en toen ik die bijzondere en fijne bevalling heb mogen ervaren dacht ik: WAUW, dit mag elke vrouw weten!

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de zwangerschap en geboorte. Het is zo’n belangrijk en bijzonder moment in je leven! Het kan heel fijn en mooi zijn. Helaas leren we tegenwoordig door o.a. de media en vervelende verhalen van anderen, dat een bevalling pijnlijk hoort te zijn. Daarmee programmeren we onszelf in ons onbewuste dat dit zo hoort. De uitkomst daarvan kun je natuurlijk wel raden.

Zelf heb ik het geluk gehad dat mijn eerste twee bevallingen minder gemakkelijk zijn geweest. En ja, ik zeg het goed, het geluk heb gehad dat ze minder soepel zijn gelopen. Dat heeft mij, bij de derde, doen inzien hoe het ook anders kan.

Het is prachtig om te zien wat je zelf met je mindset kunt creëren. Juist door het verschil te hebben mogen ervaren, weet ik nu wat er nodig kan zijn om het zo gemakkelijk en fijn mogelijk te creëren voor jezelf. Van daaruit is mijn passie om die kennis met alle liefde en plezier door te geven ontstaan.

Voordat ik in september 2014 de opleiding tot HypnoBirthing® Childbirth Educator heb gedaan bij Marie Mongan (de oprichtster zelf), heb ik onder andere gewerkt als Lifestyle Coach. Met Lifestyle Coaching heb ik mensen begeleid in een gezondere en bewustere levenswijze. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd m.b.t. mindset, voeding en beweging. Daarnaast heb ik ook de lessen Zwanger in Shape en Mama in Shape gegeven. Tevens ben ik gecertificeerd NLP Practitioner-, NLP Master Practitioner- en NLP New Code Coach. Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) ben je in staat om je bewust te worden van je onbewuste, een heel belangrijk onderdeel van het HypnoBirthing® programma. Daarbij ben ik gecertificeerd Theta Basis DNA practitioner. Thetahealing® is een methode waarbij belemmerende overtuigingen en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens worden vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. In het verleden heb ik Alpha training (ook wel de Silva Mind Control Methode genoemd) gedaan en de cursus universele energie bij Stichting Spiritual Human Yoga. Een positieve mindset is iets waar ik naar leef. Naast de HypnoBirthing geef ik les bij Black and White Sportsclub. Momenteel ben ik bezig met een Doula opleiding.

Ik ben ervan overtuigd dat baby’s vrij van trauma op kunnen groeien tot gelukkigere en evenwichtigere mensen, als ze op een kalme en liefdevolle manier geboren worden.

Bliss betekent gelukzalig en Bliss is de gelukswens van mij naar jullie toe, om te genieten van een gelukzalige zwangerschap, een gelukzalige bevalling en natuurlijk een gelukzalige toekomst voor jullie gezin!

 

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Bliss