Dunstan Babytaal Nederland

Cursussen Dunstan Babytaal
Wat
Dunstan Babytaal Nederland
wie
Bregje Hamelynck
Waar
Heel Nederland en online

Dunstan Babytaal; leer de vijf geluidjes van je baby herkennen, handel ernaar en geniet van een blije baby!

In de cursus Dunstan Babytaal wordt uitgelegd hoe de vijf babygeluiden van honger, vermoeidheid, vastzittende boertje, buikkrampje en ongemak klinken. Tijdens deze cursus worden filmpjes gedeeld met voorbeelden van verschillende baby’s die de geluiden maken. Verder worden er handige tips gegeven wanneer een baby een vastzittend boertje of darmkrampjes heeft. Een must voor iedere aanstaande of ouder van een pasgeboren of jonge baby!

Bregje Hamelynck

“Dit kan het leven veranderen van miljoenen ouders met slaapgebrek!”

Voorstellen

Op zoek naar nieuwe informatie voor de vrouwen van mijn zwangerschapscursus ‘Dat zal bevallen’ las ik in oktober 2010 in zo’n gratis babyblaadje een artikeltje over Dunstan Baby Language.

Ik heb direct de DVD uit Australië over laten komen. Waarom wist ik dit niet eerder! Mijn jongste zoon was inmiddels 11 maanden en maakte nog maar een paar van de geluiden. Ik heb de DVD meteen doen rondgaan onder de pasbevallen cursisten. Ook zij waren laaiend enthousiast.

Vervolgens is het snel gegaan. Ik heb contact gezocht met Dunstan Baby Language in Australië en voorgesteld om de methode naar Nederland te halen. En drie maanden later, februari 2011, was de Nederlandstalige site met informatie over Dunstan Babytaal voor iedereen beschikbaar.

Inmiddels zijn er vele Dunstan Babytaal Trainers verspreid over het land die de cursus aanbieden aan ouders. En leid ik, met een klein team, professionals uit verschillende beroepsgroepen op die Dunstan Babytaal in hun werk kunnen toepassen en overdragen aan ouders.

Het is echt super om de ervaringen van de deelnemers met de Babytaal te horen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Bregje Hamelynck

Blog

Lees het meest recente blog van Bregje Hamelynck

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Dunstan Babytaal Nederland