Doula4life

Doula, geboorte trauma consulent en zwangerschapscursus “Relaxed Bevallen”
Wat
Doula4life
wie
Wendy van der Zanden
Waar
Heesch e.o.

Doula4life, de kracht zit in mijn zorgzaamheid

Ik ben doula, dat is een zwangerschaps-en geboortecoach. Ik heb me gespecialiseerd in vrouwen die angstig zijn en/of een vervelende vorige bevalling hebben gehad. Ik geef de cursus Relaxed Bevallen, een combinatie van Hypnobirthing en mindfulness. Deze geef ik zowel in groepsverband als privé.
Daarnaast ben ik geboortetrauma consulent en help ik vrouwen die last hebben van trauma gedurende hun zwangerschap, geboorte en periode erna.

Wendy van der Zanden

“Elke vrouw is het waard om haar eigen keuzes te mogen maken en haar zwangerschap en bevalling positief te beleven.”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het leuke gesprek tussen Hanny van Best9Moms en Wendy van Doula4Life.

Wendy vertelt over haar rol als doula. Welke vrouwen komen bij haar? En hoe realistisch is ons beeld over bevallen? Wendy licht het toe vanuit haar eigen expertise en ervaring.

Hanny is mamacoach en ondersteunt je bij het moederschap. Ze vertelt uitgebreid waar moeders tegenaan lopen in het ouderschap en vertelt over haar eigen ervaringen. Wat kun je doen als je zwanger bent om je voor te bereiden op het moederschap? Hanny licht toe hoe ze het moederschap voor anderen makkelijker wil maken en dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een gezin in harmonie.

 

Voorstellen
foto-wendy-april-2020

Ik ben Wendy van der Zanden en ik werk als zelfstandig doula( in de volksmond ook wel “geboorte coach” genoemd), geboorte trauma consulent en docent voor de zwangerschapscursus “Relaxed Bevallen”.

Mijn taak is om vrouwen en hun eventuele partners bewuster te maken van de keuzes die je hebt en kunt maken als zwangere of jonge moeder. Ik bied ondersteuning voor, tijdens en na de bevalling. Op fysiek, mentaal en emotioneel gebied, geheel rekening houdend met jullie wensen.

Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Daarom is het, bij een persoonlijke begeleiding, wenselijk om eerst een kennismakingsgesprek te hebben waarin we alles kunnen bespreken. Ik ben respectvol, open en eerlijk. Het is belangrijk dat we dat ook naar elkaar toe zijn in dit eerste gesprek zodat ik de beste ondersteuning kan bieden.

Mijn kracht zit in mijn zorgzaamheid, ik vind het een eer dat ik het belangrijkste moment van jullie mag meemaken en behandel jullie dan ook met respect.

Verder ben ik sociaal en sterk verbonden met mens en omgeving, ik zorg voor een stabiele basis en harmonie. Ik geef je zelf vertrouwen. Jij kunt dit!

Mocht je meer willen weten of vragen hebben stuur mij dan gerust een bericht.

Ik hoop snel van jullie te horen!

 

 
Webinar

Wat zijn jouw wensen tijdens de geboorte van je baby? Wendy helpt je op weg met het maken van je geboorteplan en hoe je jouw wensen op papier krijgt. Ze helpt je om dichter bij je gevoel te komen in wat je écht graag zou willen.

Dit webinar wordt eens per maand uitgezonden. Vragen kunnen gesteld worden en hier krijg je per email antwoord op. Kun je niet op de aangegeven datum of tijd? Als je je aanmeldt krijg je ook toegang tot de replay.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Wendy van der Zanden

Blog

Lees het meest recente blog van Wendy van der Zanden

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht