Dwarrelaer

Bureau van (gedrags)patronen & kinderslaapcoaching i.o
Wat
Dwarrelaer
wie
Lara van der Wielen
Waar
Heel Nederland

Dwarrelaer, er zijn meerdere wegen die naar dromenland leiden.

Met een uitgebreide analyse breng ik de achtergrond van het (slaap)gedrag in kaart, om vervolgens samen een concreet en persoonlijk plan op te stellen. Aan jullie zijde begeleid ik je naar meer rust, minder frustratie en (h)erkenning. Ik werk vanuit de geboortepsychologie (geboorte in kaart) en met een aanpak zónder je kindje te laten huilen, waarbij ik jullie aan het eigen roer zet.

Lara van der Wielen

“Start before you’re ready.”

Voorstellen

Mijn naam is Lara van der Wielen, afgestudeerd pedagoog en bijna gecertificeerd DroomritmeCoach & onrustdeskundige voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook ben ik bevoegd te werken met de Geboorte & Behoefte In Kaart methode van Marjella en Martine. Met een holistische blik kijk ik verder dan waar de strijd ligt. Zowel de strijd in jezelf, de strijd die je je kind(jes) ziet voeren of tussen jou en je kinderen. Ik woon in Nistelrode; een klein dorpje tussen Uden en Oss in Noord-Brabant.

Als pedagoog bekijk ik de situaties vanuit de holistische invalshoek en de geboortepsychologie, waarbij ik verder kijk dan het gedrag dat direct zichtbaar is. Ik ben van de softe aanpak en vertrouw erop dat je kind en jullie het tempo bepalen. Kritisch, een luisterend oor en doorvragen zijn tools die ik inzet als coach, waarbij ik ook jullie als ouder meeneem in mijn coaching. Want, jullie als ouder zijn degene die het tij kunnen keren. Het draait om het handelen, jullie mindset en inzicht in waar gedrag van je kindje vandaan komt.

Naast dat ik werk met kinderen, werk ik ook met de ouders. Waar komen jouw gedachten, emoties en handelen vandaan? Oude pijnen doorvoelen & verwerken om jezelf de ruimte te gunnen, kwartjes vallen en jouw achtertuin met onkruid wieden en zaaien met nieuwe bloemetjes. Door bewust te worden van je eigen gedragingen is het gemakkelijker te reageren op het (ongewenst) gedrag van je kinderen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Lara van der Wielen

Blog

Lees het meest recente blog van Lara van der Wielen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht