EnjoyToCarry

Draagconsulent
Wat
EnjoyToCarry
wie
Feride Kiliçaslan
Waar
Harderwijk e.o.

EnjoyToCarry: ik help je graag met het dragen van je kindje

Bij EnjoyToCarry kun je terecht voor:


– Draagconsult met een draagdoek
– Pasconsult met een draagzak
– Duo consulten
– Duo zwangerschapsconsult (eerst tijdens je zwangerschap en dan na de bevalling met de baby erbij)
– Informatieve consult over ergonomisch dragen
– Het huren van een draagzak/draagdoek
– Het kopen van een draagzak
– Workshop voor een babyshower
– Informatie avond (kraamverzorgenden, doula’s, verloskundigen, lactatiekundige etc.)
– Cadeaubonnen

Feride Kiliçaslan

“Je draagt je baby negen maanden in je buik, na de geboorte heel je leven in je hart.”

Voorstellen
Enjoytocarry2

Ik ben Feride, mama van twee zoontjes (2019 en 2021). Ik ben samen met mijn gezin woonachtig in Harderwijk. Ik heb een vooropleiding als apothekersassistent. In mijn zwangerschap heb ik besloten om thuisblijfmoeder te worden en voor mijn kindjes fulltime aanwezig te zijn. In totaal ben ik drie jaar thuisblijfmoeder geweest.

Na de geboorte van mijn eerste kindje heb ik hem voor het eerst op vakantie gedragen met nul verstand van dragen. Daarna heb ik die draagzak nooit meer gebruikt omdat het niet fijn zat. De geboorte van onze tweede zoon veranderde veel. Hij bleef na dag twee een halve dag aan één stuk huilen. Toen kwam ik al snel in aanraking met de draagdoek. Wat was dát een verademing! Hij sliep heel goed en zo kon ik van alles blijven ondernemen. Hij vond dragen erg fijn, en wij ook natuurlijk. Er is geen beter gevoel dan je baby tegen je aan in de draagdoek. Ik ontwikkelde een passie voor dragen en zo heb ik in september 2021 mijn certificaat tot draagconsulent behaald bij het Instituut Voor Hechting. Ik wilde al langer een bedrijf starten, maar ik stelde het elke keer uit. Na het behalen van de certificaat heb ik vrijwel meteen EnjoyToCarry opgestart, ik vond dat een mooie stap om aan een bedrijf te beginnen.

Het dragen van je kindje heeft veel voordelen, zowel voor het kindje als voor de ouder/verzorger. Zo is het bewezen dat het goed is voor de hechting tussen ouder/verzorger en kind. In het begin moeten baby’s vaak wennen aan de wereld en willen graag dichtbij je zijn. Een baby kan ook veel ongemakken hebben zoals reflux en darmkrampjes. Ze willen graag rechtop gehouden worden en veel warmte. Dragen helpt ook om baby’s in het begin te laten slapen, meestal gaat dit moeizaam in een bedje. Je kunt ook een peuter of kleuter dragen, denk aan een vakantie & lange wandelingen. Sommige kindjes hebben periodes dat ze het liefst vaak gedragen willen worden; denk aan een ziekte, eenkennigheid en nieuwe veranderingen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de voordelen! Bij het dragen is het belangrijk om dit ergonomisch te doen, voor zowel ouder als kind.

Er is heel veel keuze uit draagdoeken en draagzakken. Je kunt bij mij terecht met alle vragen rondom het ergonomisch dragen van je kindje. Ik bied verschillende soorten consulten aan, je kunt al tijdens je zwangerschap terecht om verschillende doeken en draagzakken te bekijken en te passen. Bij mij staat de wens van de klant centraal. Ik pas de consult aan op jou behoefte en wensen. Ik stuur voorafgaand aan het consult een vragenlijst zodat ik mij goed kan voorbereiden. Tijdens het consult oefenen wij met de draagpop totdat de doek of drager vertrouwd voelt.

Verder geef ik workshops bij een babyshower en informatieavonden aan zorgprofessionals. Je kunt ook een leuke cadeaubon geven voor een draagconsult als kraamkado! Je kunt een draagzak huren om te kijken of het aan jou wensen voldoet, of voor op vakantie. Ik verkoop draagzakken die met liefde zijn gebruikt voor consulten.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Feride Kiliçaslan

Blog

Lees het meest recente blog van Feride Kiliçaslan

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

EnjoyToCarry