Gentle Beginnings

Zwangerschaps- en postpartum massage
Wat
Gentle Beginnings
wie
Mirjam Heemskerk
Waar
Amsterdam e.o.

Gentle Beginnings ondersteunt je in elke fase van je leven.

Zwangerschap, kraamtijd, en elk ander moment van betekenis. Jij mag je gedragen en gesteund voelen op je pad van vruchtbaarheid, zwangerschap, kraamtijd, moederschap en je volledige vrouw-zijn. Je ontvangt voeding voor lichaam, geest en ziel, zodat je weer volop in het leven kunt staan. Mirjam en Tânia staan voor je klaar met massages, behandelingen en rituelen. Met oeroude wijsheid, intuïtie en nieuwe kennis uit de hele wereld begeleiden hun liefdevolle handen je op jouw magische levensreis.

Mirjam Heemskerk

“Jij mag er zijn. Geef ruimte aan jouw verlangen om helemaal thuis te zijn bij jezelf. Omring jezelf met zachtheid, liefde en aandacht.”

Beluister hier de podcast

In deze podcast gaat Rieneke in gesprek met Mirjam van Gentle Beginnings en Postpartum Massage Nederland. In haar praktijk geeft ze onder andere postpartum massages, belly bindings en ze is placentaspecialist. Ze vertelt over haar liefde voor haar vak. Waarom kan een massage zo veel goed doen voor een vrouw die haar kindje heeft gebaard? Wat doet warmte met je lichaam? Ze vertelt over de veranderingen die een vrouw doormaakt, ook na haar bevalling. En ze vertelt over de placenta, het orgaan dat een twee-eenheid heeft gevormd met je baby, negen maanden lang. Deze aflevering is een ode aan het vrouwenlichaam wat negen maanden lang een baby heeft laten groeien.

Voorstellen
Gentle_beginnings2

Ik ben Mirjam Heemskerk, partner van Chris, moeder van twee bijna volwassen dochters en massagetherapeut in Amsterdam sinds 2006.


Bij veel behandelingen die ik geef staat de buik in het middelpunt, want daar begint de levenskracht, passie en lust voor het leven. Mijn passie voor het buik- en bekkengebied en een goed functioneren van alle vrouwelijke organen is voor vrouwen van elke leeftijd van het grootste belang. Werken met vrouwen is mijn passie. Ik omring elke vrouw met liefdevolle zorg, compassie, een luisterend oor en een warme aanraking. Tegenwoordig verweef ik massage, energetische healing, beweging, voeding, kruidenwijsheid, aromatherapie, edelsteen- en bloesemremedies, klank en muziek; om zo elke vrouw uit te nodigen het heilige in zichzelf en de connectie met de wereld om haar heen te laten voelen.
Vrouwen liefdevolle, verwarmende steun en aanraking te bieden blijkt zo ontzettend nodig!


Je kunt bij mij terecht in elke levensfase. Voor vrouwen die net bevallen zijn werk ik met helingsmethoden van over de hele wereld die zijn gericht op een gezond herstel van de pas bevallen moeder en hun oorsprong vinden in de 40-daagse rustperiode na een bevalling.

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Gentle Beginnings