Gravida Doula Praktijk

Doula, zwangerschapsmassage, Rebozomassage
Wat
Gravida Doula Praktijk
wie
Jassica Araujo
Waar
Rotterdam e.o.

Gravida Doula Praktijk, voor ieder een begeleiding mogelijk

Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel met het vrouwelijk lichaam. Soms komen er ook fysieke en mentale ongemakken bij kijken. Een doula staat de aanstaande moeder (op niet -medische wijze) bij tijdens de zwangerschap en de bevalling. Door verschillende methodes en technieken te gebruiken zorgen we voor een goede balans. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de zwangere vrouw.

Wij bieden verschillende pakketten aan en losse diensten zoals zwangerschapsmassage, rebozo massage, verhuur van bevalbad, baarkruk en tensapparaat.

Jassica Araujo

“She believed she could & so she did!”

Voorstellen
Jassica_Gravidadoula

Mijn naam is Jassica Araujo ben 33 jaar oud, mijn roots liggen op de kaapverdische eilanden en ben van oorsprong Verpleegkundige. Heb altijd affiniteit gehad met zwangere vrouwen en na jaren gewerkt te hebben op de poli Gyneacologie& Obstetrie is dit meer bevestigd. Heb veel vrouwen voorbij zien komen waar echt een Doula bij nodig was maar deze er helaas niet waren. Op dat moment heb ik besloten om de Doula opleiding te gaan volgen en heb ik mijn eigen praktijk genaamd Gravida.

Gravida is een kleinschalig doula praktijk waar je de warmte ,rust en vertrouwen vind.
Samen bewandelen wij het pad van begin tot eind. Samen vergroten wij jouw vertrouwen en laten we je innerlijke kracht naar boven komen zodat jij met een positief gevoel terug kan blikken naar deze bijzondere periode.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Jassica Araujo

Blog

Lees het meest recente blog van Jassica Araujo

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht