Online cursus HypnoBirthing
Wat
Hypnobirthing Online
wie
Helianthe Rusken
Waar
Online

Met deze zwangerschapscursus in 8 modules leer je hoe je een positieve bevalling krijgt met meer controle en minder pijn

Een online hypnobirthing cursus die jou (en je partner) in 8 modules voorbereidt op een positieve bevalling. Het is een makkelijk te volgen cursus gevuld met praktische (vaak onbekende) tips, krachtige luister-sessies, mooie inzichtvolle opdrachten en uitleg video’s.

Deze cursus wordt gegeven door hypnotherapeut Helianthe die meer dan 20 jaar ervaring heeft met hypnobirthing en jou graag begeleidt richting jouw positieve bevalling.

Helianthe Rusken

“Deze bevalling doe je maar een keer, zorg dat je jezelf hier goed op voorbereid”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Helianthe Rusken

Blog

Lees het meest recente blog van Helianthe Rusken

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Hypnobirthing Online