Ibunda.life

Doula, massages en zwangerschapscursus
Wat
Ibunda.life
wie
Tiffanny Mol-Wijling
Waar
Roosendaal e.o.

Ik help je graag bij het krijgen van een positieve bevalervaring en een goede start in de eerste periode na de bevalling

Een goede voorbereiding, realistische verwachtingen, én een doula hebben die jou continu ondersteunt, dragen bewezen bij aan een beter verloop en positiever ervaring van de bevalling!
Als gecertificeerd doula help ik je o.b.v. bewezen methoden, gedegen kennis en mijn ervaring om je optimaal voor te bereiden op de bevalling en de eerste periode met je baby (ook als het je tweede, derde,…. is). Zodat jij deze periode ingaat met vertrouwen én de tools die je nodig hebt om de best mogelijke ervaring te creëren. Tijdens de bevalling steun ik jou en help ik de omgeving zo optimaal mogelijk te maken, en help ik je herinneren aan je plan en de geleerde technieken. Ik help je om te volgen wat jouw lichaam je ingeeft, te staan voor jouw wensen, ik steun je bevalpartner zodat deze jóu kan steunen. Het belangrijkste voor mij is dat jij vol vertrouwen jouw bevalling in gaat! En daarnaast geef ik de beste massages ooit.

Tiffanny Mol-Wijling

“Happy moms are the prettiest!”

Voorstellen
Ibunda.life-2

Hi, super leuk dat je geïnteresseerd ben in mijn diensten.
Mijn naam is Tiffanny, samen met mijn man, 2 kinderen en ons hondje wonen wij in het gezellige Roosendaal.

Mijn liefde voor baby’s en zwangerschappen zat er al vroeg in bij mij. Al sinds ik een klein meisje was keek ik graag met mijn moeder “de bevalling” op tv, in dit programma werd je meegenomen in het werk van een verloskundige. Ik vond het fantastisch! Ook wist ik al vroeg dat ik heel graag mama wilde worden. Dit vooral omdat ik zo graag die ervaring van dat kleine mensje in mijn buik wilde ervaren maar ook de bevalling, hoe gek dat misschien ook klinkt. Ik voelde diep van binnen dat ik dit kon. Ik heb zelf 2 fijne badbevallingen gehad, maar met de kennis van nu zou ik dingen toch een klein beetje anders doen. Hoe meer kennis, hoe meer keuzes.

Ik vind het fantastisch om als doula jou en je partner zo goed mogelijk voor te bereiden. Zodat jij een bevalling krijgt die zo goed als mogelijk verloopt, of het nu gaat om een bevalling met ruggenprik, keizersnede, of thuis in bad. Het belangrijkste is dat jij je tijdens jouw bevalling krachtig voelt, de regie houdt, en jij je gesteund voelt door een sterk team, hoe de bevalling ook loopt.
Mijn werk als doula doe ik met heel veel liefde, passie en plezier, net als de zwangerschaps- en postpartummassages die ik geef. Tijdens deze massages kun jij relaxen en helemaal in je lijf zakken zodat jij precies aanvoelt wat jouw lijf nodig heeft.
Massages hebben veel voordelen, een aantal voordelen zijn:
-het helpt je dieper slapen;
-het ondersteunt het gezond functioneren van je lichaam, je hartslag wordt rustig, je ademhaling verdiept en je bloedsomloop verbeterd waardoor er meer zuurstofrijk bloed naar je organen en je baby gaat;
-je leert makkelijker ontspannen wat heel veel voordelen heeft tijdens de bevalling.

Wil jij graag mij als doula aan jouw zijde of wil je een heerlijke massage neem dan contact met mij op. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Tiffanny Mol-Wijling

Blog

Lees het meest recente blog van Tiffanny Mol-Wijling

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht