Ikdraagjeverder.nl

Draagconsulent / draagwinkel
Wat
Ikdraagjeverder.nl
wie
Susanne Jongejan
Waar
Groningen/Friesland

Wil jij je kindje leren dragen? Bij mij zit je goed!

Je kunt bij mij terecht voor draagconsulten bij mij op locatie of aan huis. Ik leer je knopen met een doek of help je bij het vinden van een passende drager. Ik heb een groot assortiment aan draagdoeken en ergonomische dragers in alle maten om te passen en voor de verkoop. Voor draagjassen kun je ook bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in het dragen van kindjes met special needs (prematuur/dysmatuur geboren, klompvoetjes, spreidbroekje etc.).

Susanne Jongejan

“Wear all the infants!”

Voorstellen
Susanne-Jongejan

Ik ben Susanne Jongejan, 37 jaar en ben gecertificeerd draagconsulent. In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf ikdraagjeverder.nl. Ik begon met consulten aan huis en al snel opende ik mijn eigen draagwinkel in Leeuwarden. Recent ben ik verhuisd naar Boelenslaan en is mijn grote collectie aan draagdoeken, ergonomische dragers en draagjassen daar te passen op afspraak. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om een consult aan huis te boeken. Ik leer je tijdens een draagconsult hoe je veilig en vertrouwd je kindje kunt knopen in een draagdoek. Past het knopen niet bij je en ga je liever voor een ergonomische drager? Dan geef ik je uitgebreid advies over alle verschillende type dragers en kun je passen om te ervaren wat bij jou en je kleine past. Je kunt bij mij terecht voor baby-, peuter- en kleuterdragers. Want ook grotere kindjes genieten erg van nabijheid en het blijft ook ontzettend praktisch om te dragen! Ik ben gespecialiseerd in het leren dragen van kindjes met special needs. Is je kindje prematuur of dysmatuur geboren? Heeft je kindje klompvoetjes of een spreidbroekje? Of heb je een andere speciale vraag? Er is veel mogelijk en ik bied altijd advies op maat. Wanneer nodig overleg ik met betrokken zorgverleners Ook wanneer je als ouder/verzorger een extra uitdaging hebt bij het dragen, help ik je graag. Bijna in elke situatie is er een passende oplossing.

Verder bied ik workshops aan over ergonomisch dragen, zowel voor ouders/verzorgers als voor professionals in de geboortezorg of kinderopvang. Neem gerust contact met me op voor je vragen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Susanne Jongejan

Blog

Lees het meest recente blog van Susanne Jongejan

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Ikdraagjeverder.nl