Iley

Het Natuurlijke Geboortepakket
Wat
Het Natuurlijke Geboortepakket
wie
Kirsten van Doorn
Waar
Nederland en België

Het Natuurlijke Geboortepakket van Kirsten

In maart 2021 ben ik voor het eerst moeder geworden van mijn dochter. Tijdens de zwangerschap heb ik bewust ervoor gekozen om veel trauma’s uit mijn eigen jeugd te verwerken en te helen. Dit pad ben ik elke dag aan het bewandelen, want mijn dochter is de spiegel voor alles wat in mij nog geheeld mag worden. Dit gaat uiteraard met vallen en opstaan. De verbinding met Moeder Natuur helpt mij vaak om de verbinding met mezelf terug te vinden. Maar het genieten van elk moment die ik met mijn dochter beleef, is waar ik me het meest op focus.

Kirsten van Doorn

“Ik laat mij op het pad van moederschap graag leiden en inspireren door Moeder Natuur, zij weet me altijd weer terug te brengen naar mijn eigen gevoel.”

Het Natuurlijke Geboortepakket
natuurlijke-geboortepakket kopie

De komst van de baby is voor iedereen een verandering op groot niveau. Dit gaat gepaard met vele ups en downs, vooral op emotioneel gebied. Ik heb tijdens mijn eigen zwangerschap, kraamperiode en tot op het heden verschillende voorwerpen gebruikt om mij en het gezin te ondersteunen tijdens dit proces. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de connectie met Moeder Natuur. Ik heb een sterke verbinding met Moeder Natuur, oftewel Moeder Aarde en er is niks aardser dan een kind op de wereld zetten en opvoeden. Maar wanneer ik rust wil ervaren en tot mezelf wil komen, zoek ik contact met de natuur. Zo kom ik weer in contact met mijn eigen gevoel.

Deze voorwerpen hebben een gelijknamig effect. In het geboortepakket zitten drie bergkristallen (één voor moeder, één voor vader en één voor baby), drie affirmatiekaarten, een dromenvanger, een geboortekaars en een berkenhouten schijf. Ook is ervoor elke voorwerp een klein kaartje met uitleg toegevoegd. Wanneer je deze voorwerpen met een intentie gebruikt en hierop vertrouwt, kunnen de effecten hiervan zeer helend op jezelf en je omgeving werken.   

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Kirsten van Doorn

Blog

Lees het meest recente blog van Kirsten van Doorn

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht