In Liefde Geboren

Kraamzorg, doula en massage
Wat
In Liefde Geboren
wie
Marith Bakx
Waar
Noord-Holland

In Liefde Geboren, we zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat

Wat voor geboorte wil jij voor je kindje? Welke steun heb jij nodig? Waar voel jij je veilig?
Samen onderzoeken wij jouw wensen. Als doula begeleid ik jou in je zwangerschap, tijdens de geboorte en na de geboorte van jouw kindje. 

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat. We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel kunt kijken naar deze bijzondere ervaring.
Voor de bevalling leren we elkaar op een rustige manier, in meerdere gesprekken, kennen. Ik zorg dat ik al je wensen en grenzen ken zodat ik jou optimaal en continue kan ondersteunen. 

Wil je ook in de kraamweek ondersteuning van mij? Ik pas mijn zorg aan op jullie gezinssituatie en wensen. Deze mooie eerste kennismaking met je kindje(s) is een periode waarin ik je rust laat nemen en voor je zorg. Ik ben betrokken bij de emotionele verwerking van de geboorte, ik geef je vertrouwen in de eerste stappen van dit ouderschap en ik maak van deze dagen een waardevolle start.

Marith Bakx

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg…” Hell no!! Lets go all out en zorg dat je krijgt wat je nodig hebt en verdient!”

Voorstellen
Marith_1

Warm, sociaal, duidelijk, betrokken, humoristisch, een flapuit, open, liefdevol en zorgzaam zo omschrijven cliënten en collega’s mij.

Hai, ik ben Marith en samen met mijn vrouw en zoon woon ik in Purmerend. In 2009 werd ik moeder, een fijne bevalling waar ik heb mogen ervaren hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden. De wens om zorg te bieden in de periode van zwagerschap en de kwetsbare periode daarna voel ik vanuit mijn tenen. We mogen (met elkaar) veel meer gaan staan voor wat onze wensen zijn en hoe wij deze tijd willen beleven.

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg…” Hell no!! Lets go all out en zorg dat je krijgt wat je nodig hebt en verdient!

Toen ik in 2017 bij de geboorte van mijn nichtje aanwezig mocht zijn werd er iets in mij aangewakkerd. Deze fijne bevalling heeft ervoor gezorgd dat ik sinds 2019 doula ben. 
Bijna 2 jaar heb ik dit naast mijn werk als eigenaar van een antroposofisch kinderdagverblijf gedaan maar begin 2021 werd het tijd om mij volledig op dit prachtige beroep binnen de geboortezorg te focussen. 
Om meer volledige zorg te kunnen bieden werk ik ook als kraamverzorgende. Zo ben ik langer betrokken in deze periode van jullie leven. 
Ik vind het prachtig om deze 2 vormen van zorg aan te mogen bieden op een manier die bij mij past. 

Wat ik heb mogen leren de afgelopen jaren 

2021: Kraamzorg, zwangerschapsmassage (herhaling), Landscape of Loss- Zwangerschapsafbreking

2020: Covid-19 & Zwangerschap, Relatie Coaching, Hechting (natuurlijke kraamzorg), 
De Bevalling (natuurlijke kraamzorg)

2019: Doula opleiding In Bloei 

2011-2018: o.a. Hoogsensitiviteit bij kinderen, omgaan met autisme, pedagogiek en onderwijskunde, verdriet & rouw, prikkelverwerking, babymassage 

Ik gun het iedere vrouw om positief op haar bevalling terug te kijken en ik gun het elk kind om in liefde geboren te mogen worden. 

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Marith Bakx

Blog

Lees het meest recente blog van Marith Bakx

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht