Jouw Geboortefotograaf

Geboortefotografie
Wat
Jouw Geboortefotograaf
wie
Manon Bakx
Waar
Noord- Holland en Utrecht

Jouw Geboortefotograaf, voor zwangerschap-, geboorte-, newborn- en gezinsfotografie

Het ligt niet in mijn karakter om heel erg op de voorgrond te treden maar ik maak wel makkelijk contact en laat dat nu precies twee grote kwaliteiten zijn in mijn werk als fotograaf. Tijdens een geboorte zie ik alles maar het voelt niet alsof ik overal ben. Ik fotografeer thuis, in het ziekenhuis of in het geboortehotel. Ik beweeg met jullie wensen en behoeften mee. Wordt jullie baby uit de buik geboren doormiddel van een geplande keizersnede dan kan ik daar alleen foto’s van maken wanneer de desbetreffende gynaecoloog daar toestemming voor geeft.

Tijdens een gezins, zwangerschap of newbornshoot geef ik op een rustige manier aanwijzingen maar laat jullie niet ‘standaard’ poseren. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, want jouw schaterlach is veel mooier en herkenbaarder dan dezelfde gemaakte lach op elke foto. Die ondeugende blik toch veel liever dan een ‘kijk eens naar het vogeltje?’ Net als de momenten samen met jullie baby, doe heerlijk jullie eigen ding en ik volg.
We maken kennis via zoom of in real life, zo kunnen we nagaan of er een klik is en of ik aan jullie wensen kan voldoen.

Manon Bakx

“Als jouw geboortefotograaf vereeuwig ik herinneringen in beeld, om nooit te vergeten.”

Voorstellen
Manon Bakx

Ik ben Manon en ik heb sinds 2019 van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Na vele mooie momenten vast te hebben gelegd richt ik mij sinds dit jaar op gezins/zwangerschap, newborn en geboortefotografie.
Al 16 jaar werk ik met veel liefde in de gehandicaptenzorg. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen en dit kan combineren met mijn fotografie. Samen met mijn vrouw en puberzoon woon ik in Purmerend. Ik ben avontuurlijk, sportief en ik daag mijzelf graag uit.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Manon Bakx

Blog

Lees het meest recente blog van Manon Bakx

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht