Kickass Bevallen

RBVR geboortecoach voor single moms
Wat
Kickass Bevallen
wie
Lenne Koevoets
Waar
Amersfoort e.o.

Single bevallen? Maar alles is ingericht op koppels...

Dus wie vertelt wat JIJ te regelen hebt voor je bevalling en kraamtijd?

Ik begeleid single moms to be naar een liefdevolle bevalling toe waarin ze de regie hebben kunnen behouden, samen met hun geboortepartner.
Dit doe ik door een cursus die helemaal is toegespitst op de behoeften van single moms.

Als single mom weet ik precies hoe het is om zwanger te zijn en alles gaat over ‘de koppels/stellen/liefdespartner’.
Met mijn programma wil ik juist een plek bieden voor de vrouwen die het zonder wederhelft doen. Een groep die ondergewaardeerd en onderschat wordt. Want wat zijn deze vrouwen knallie sterk!

Lenne Koevoets

“Wat zijn deze vrouwen knallie sterk!”

Voorstellen

Ik ben Lenne, 29 jaar en single moeder van een heerlijke dochter van ruim 1.5 jaar.

In 2021 raakte ik onverwacht zwanger van mijn dochter. De schok voor haar vader was enorm, en hij besloot geen rol te willen spelen in haar leven.
Single mom it is, dus!
Ik voelde veel vertrouwen maar liep ook tegen veel aan. Vooroordelen, een zorgsysteem dat niet is ingesteld op alleenstaande moeders (terwijl deze groep blijft groeien) en zwangerschapscursussen waarbij het alleen maar over de koppels gaat.

De voorbereiding die ik voor mijn bevalling trof was niet uitgebreid genoeg, mede doordat ik niet in een groep met koppels wilde zitten.

Lang verhaal kort: ik had (mede) door mijn gebrekkige voorbereiding geen fijne bevalling.

Toen ik 3 maanden na de geboorte van mijn dochter op de opleiding tot geboortecoach terecht kwam, wist ik: dit is het. Alles rondom geboorte en baby’s interesseerde mij mateloos en ik wist wat ik wilde doen: andere single moms voorbereiden op hun bevalling. Want die voorbereiding vraagt net even wat anders..

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Lenne Koevoets

Blog

Lees het meest recente blog van Lenne Koevoets

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Kickass Bevallen