Kraamzorg Jeannette

Holistische natuurlijke kraamzorg op maat en partus assistentie
Wat
Kraamzorg Jeannette
wie
Jeannette van de Graaf
Waar
Meerkerk e.o.

Kraamzorg Jeannette; (ont)zorgen met zorg

Als kraamverzorgende is het mijn passie om jouw gezin tijdens jullie kraamweek zorg op maat te bieden. Ik breng graag jullie situatie, wensen en verwachtingen in kaart om daar zo goed mogelijk op aan te sluiten. Zo bezorg ik jullie met liefde en zorg een prachtige kraamweek.

Jeannette van de Graaf

“When you accept the way you are, the world recognize you.It all starts from within.” Muniba Mazari”

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Voorstellen
kraamzorg-jeannette

Een enthousiaste , gedreven mensen mens. ”Het glas is altijd halfvol” type. Door de vele reizen die ik heb gemaakt en nog maak heb veel kennis opgedaan van de lokale gewoonten en gebruiken. Die ik als extra tools kan inzetten in mijn werk. Ook heb ik coaching opleidingen gedaan. Verder hou ik van sporten en lange afstand wandelijken maken.
In de natuur kom ik tot rust en inzicht.
warme groet
Jeannette

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Jeannette van de Graaf

Blog

Lees het meest recente blog van Jeannette van de Graaf

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Kraamzorg Jeannette