Lief Yoga & Massage

Yoga – Massage – HypnoBirthing – Doula
Wat
Lief Yoga & Massage
wie
Nelleke van Dulken - van Kempen
Waar
Arnhem - Wageningen e.o.

Lief Yoga & Massage voor meer ontspanning, gezondheid en verbinding

Fijn dat je tijd neemt om jezelf voor te bereiden op de geboorte van jouw kindje en jouw herstel in de kraamtijd! Bij mij ben je van harte welkom op de massagetafel én de yogamat:

Van zwangerschapsmassages, kraamtijdbehandelingen en babymassage tot zwangerschapscursussen als HypnoBirthing en zwangerschapsyoga. En van vruchtbaarheidsmassages en cyclusmassages tot hormoonyoga en rituelen. Daarnaast biedt zij ook 1-op-1 coaching als geboortetrauma consulente en doula in de periode vóór, tijdens en na de zwangerschap.  

Lief Yoga & Massage is aangesloten bij Yoga Vereniging Nederland, Postpartum Massages Nederland en Vereniging HypnoBirthingdocenten Nederland & België.  

Nelleke van Dulken - van Kempen

“Adem in en ontspan. Adem uit en kom tot rust. Thuisgekomen in jezelf, wordt ieder moment een wonder!”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het inspirerende gesprek tussen Roos en Nelleke. Beide geven zwangerschapsyoga op ieder haar eigen unieke wijze. Maar toch hebben ze veel overeenkomsten. Ze doen hun werk beide vanuit hun onderbuik, de passie is voelbaar als je naar dit gesprek luistert.

Hoe vind je de rust in jezelf tijdens de zwangerschap? Wat zijn de verwachtingen voor de geboorte en hoe kan yoga bijdragen aan een zachte verwelkoming van je kindje? Nelleke en Roos vertellen er uitgebreid over.

Voorstellen

Ik ben Nelleke, getrouwd met Ivo en moeder van 3 energieke jongens! Met nog een hond en twee katten erbij is het vaak een gezellige chaos bij ons thuis. Mijn massagepraktijk is gevestigd in het bosrijke Heveadorp – vlakbij Arnhem – en de groepscursussen geef ik in Oosterbeek en Ede.

Binnen al mijn werkzaamheden staan ontspanning en verbinding met jezelf, de baby & de geboortepartner centraal. In alle cursussen spelen adem- en ontspanningsoefeningen een belangrijke rol, omdat zij de sleutel zijn voor jouw rust en welzijn tijdens de zwangerschap, de geboortereis en jullie leven samen. Tijdens de zwangerschap zijn de yoga-oefeningen vooral gericht op het openen of soepel maken van het lichaam, terwijl het in de Yoga na de Zwangerschap juist om het verstevigen en sluiten van het lichaam gaat. De zwangerschapsyoga én HypnoBirthing vullen elkaar prachtig aan. Met het beoefenen van yoga geef je positieve aandacht aan jouw veranderende lichaam én HypnoBirthing biedt handvatten voor focus op wat jij wilt voor de geboorte van jouw kindje.

Mijn handen masseren op zachte en doeltreffende wijze, zodat het meer gaat stromen in jouw lichaam. Je laten masseren is goed voor jouw gezondheid en welzijn. Als jij beter in jouw vel zit en meer rust ervaart tijdens de zwangerschap en kraamperiode, heeft dat ook een positief effect op jouw kindje en partner. Voorafgaand aan de massage bespreken wij jouw wensen en stem ik daarop af. Voor de kraamtijdbehandelingen en rituelen kom ik natuurlijk ook bij jou aan huis. Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in het vrouwelijk lichaam en meerdere verdiepende massageopleidingen en werk met biologische producten . Mijn werkgebied ligt op zo’n 45 minuten rondom Heveadorp. Op verzoek geef ik trouwens alle massages – eventueel ook de partner – aan huis.

Ik ontmoet je graag!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Nelleke van Dulken – van Kempen

Blog

Lees het meest recente blog van Nelleke van Dulken – van Kempen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Lief Yoga & Massage