Lief & Zoet Slaapcoaching

Baby- & kinderslaapcoach
Wat
Lief & Zoet Slaapcoaching
wie
Wendy Emmen
Waar
Heel Nederland

Lief & Zoet Slaapcoaching, Liefdevol leren slapen

Gebroken nachten, geen ritme en moeilijk inslapen. Zomaar een greep uit de slaapproblemen die jonge ouders ervaren bij hun kindjes. Slaapt jouw kindje niet goed? Helemaal niet gek, maar liefst 50% van de jonge kinderen ervaart vroeg of laat slaapproblemen. Heel vervelend voor je kindje, maar ook voor jezelf. Slaap is de basis voor iedereen, zodat er weer rust en balans in het gezin komt.

Als slaapcoach werk ik met de Droomritme methode. Dit betekent dat ik holistisch naar slaap kijk. Waarom? Het slaapprobleem kan ook komen door bijvoorbeeld fysieke ongemakken, te veel, te weinig of verkeerde voeding, slaapomgeving, omgevingsfactoren of een verkeerde slaapgewoonte. Droomritme is wetenschappelijk onderbouwd, maar nog veel belangrijker ontwikkeld samen met ouders die jullie voorgingen.

Lief & Zoet Slaapcoaching helpt de slaap weer terug te brengen op een liefdevolle manier, zonder traantjes en altijd gebaseerd op je persoonlijke situatie.

Wendy Emmen

“Slaap is de basis, voor je kindje en voor jezelf.”

Voorstellen

Mijn naam is Wendy en ik ben partner, dochter, zus, gediplomeerd slaapcoach, onrustdeskundige, maar bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

Het moederschap gaat niet altijd over rozen. Het kan soms erg pittig zijn, zeker als het slapen niet goed gaat. Ook bij ons was de mooie roze wolk soms grijs, want onze kleine meid sliep niet goed. Alles, maar dan ook alles hebben we uit de kast gehaald, Google was onze beste vriend, op social media lazen we elke tip die we konden vinden. Wat deden we verkeerd?

Niets! Gelukkig ben ik erachter gekomen dat je kindje slapen moet leren, net als omrollen, kruipen en lopen.

Deze tijd heeft me geïnspireerd, want als mijn kindje niet goed slaapt, zou dat dan bij meer kinderen het geval zijn? Hoe mooi zou het zijn om deze kindjes en hun ouders te helpen?

Van slapeloze nachten naar gediplomeerd Droomritme slaapcoach en onrustdeskundige. Als slaapexpert en onrustdeskundige kijk ik holistisch naar slapen. Ik werk met een liefdevolle methode zonder traantjes.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Wendy Emmen

Blog

Lees het meest recente blog van Wendy Emmen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht