Liefdevollestart

Doula, HypnoBirthing, zwangerschapsmassages en post-partum behandelingen
Wat
Liefdevollestart
wie
Susan Wollaars
Waar
Utrecht e.o. en landelijk

Liefdevollestart helpt jou met het creëren van een bewuste geboorte, vol vertrouwen.

Graag wil ik jou vanuit liefde begeleiden in het mooie proces naar het nieuwe moederschap, dit kan zijn door een liefdevolle zachte zwangerschaps en/of kraammassage, Beng Kung Belly binding, Moxa therapie zowel bij een stuitligging als in de kraamperiode, yoni steaming, castor pakking met helende kruiden, de zwangerschapscursus Een Bewuste Geboorte bevallen met hypnose, een zwangerschaps Retraite voor jullie samen als stel of als Doula. Ook verhuur ik bevalbaden en oliën speciaal voor moeder en baby en kun je samen met je baby een cursus babymassage volgen.

Susan Wollaars

“Een geboorte is niet alleen de geboorte van de baby maar ook de geboorte van een nieuwe moeder die wij moeten verwelkomen in een bad van warmte en liefde.”

Voorstellen
foto-mij_Liefdevollestart

Mijn naam is Susan Wollaars en moeder van een dochter en zoon en een passie voor alles omtrent zwangerschap en geboorte. Met de geboorte van mijn zoon is ook mijn passie voor zwangerschap en geboorte geboren. Zoveel vragen die ik mij ben gaan afvragen tijdens de zwangerschap van mijn zoon en tijdens de sportlessen die ik gaf aan zwangere en vrouwen die reeds bevallen zijn. Zelf ben ik twee keer bevallen, waarvan ik de eerste bevalling niet positief heb ervaren en de tweede bevalling juist wel. Mijn interesse in zwangerschap en geboorte groeide en groeide. In de afgelopen jaren ben ik verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van zwangerschap en geboorte. Door de verhalen die ik hoorde van andere moeders samen met mijn eigen ervaring en de opleidingen / cursussen die ik heb gevolgd op het gebied van zwangerschap en geboorte kwam ik tot de conclusie dat je wel degelijk zelf je bevalling positief kunt beïnvloeden , ik wil hier wel direct bij vermelden dat er altijd uitzonderingen zijn maar ik ben er van overtuigd dat een groot gedeelte van de vrouwen die in Nederland bevallen en een negatieve beval ervaring hebben gehad dit anders had gekund met de juiste voorbereiding. Ik geloof er in dat door te vertrouwen op je lichaam, je over te kunnen geven aan je lichaam, te weten wat er in je lichaam gebeurt tijdens een baring te luisteren naar je lichaam en te voelen grote sleutels zijn naar een positieve bevalling.

Omdat ik iedere vrouw en gezin een mooie start gun, omdat ik er van overtuigd ben dat een bevalling levensbepalend kan zijn voor een vrouw en een gezin, omdat ik overtuigd ben dat de zwangerschapscursus Een Bewuste Geboorte bevallen met hypnose een positief effect heeft op de bevalling, omdat ik overtuigd ben dat je door middel van massage weer in contact kunt komen met je eigen lichaam en daardoor kunt luisteren naar dat wat in je lichaam gehoord wilt worden, omdat ik overtuigd ben dat als jij lekker in je vel zit jullie (jij, baby, echtgenoot) dat zitten.

Omdat ik overtuigd ben dat ik door middel van een volledig Doula traject samen een vertrouwensband met jou/jullie opbouw en door dit te combineren met mijn Doula skills je een hele grote kans hebt dat jij/jullie terug kunnen kijken op een warme en liefdevolle bevalling waarin jij je als vrouw krachtig en geliefd voelde.
Daarom doe ik wat ik doe! Ik vind… er is niets mooiers als mensen in deze schitterende periode te mogen ondersteunen en te mogen helpen met mijn diensten om van deze tijd een ontspannen en fijne periode te maken in liefde en vertrouwen zodat jullie terug kunnen kijken op een geweldige periode om nooit meer te vergeten! Een schitterende ervaring, een liefdevolle start voor een nieuwe bewoner van deze aarde!

Wees welkom!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Susan Wollaars

Blog

Lees het meest recente blog van Susan Wollaars

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Liefdevollestart