Moments in Life

Geboortefotografie
Wat
Moments in Life
wie
Louise van den Broek
Waar
Noord-Nederland

Moments in life; integere foto's, intiem en persoonlijk, respectvol aanwezig

Als geboortefotograaf maak ik sfeervolle, integere foto’s van je bevalling.

Niets is zo intens als de geboorte van je kindje. De oerkracht tijdens de bevalling, de rauwe emoties en pure liefde als jullie je baby voor het eerst ontmoeten. Ik leg deze bijzondere gebeurtenis vast in een serie prachtige en intieme foto’s.

Louise van den Broek

“Het in beeld brengen van waardevolle momenten/ herinneringen voor onszelf en anderen is wat mij echt gelukkig maakt!”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het mooie gesprek tussen Conny Markgraaf van Kraamverdieping en Louise van den Broek van Moments in Life.

Louise is levensfotograaf en legt het leven vast op beeld. Ze vertelt tijdens deze podcast specifiek over hoe zij als geboortefotograaf te werk gaat.

Conny is kraamverzorgende en heeft een boek geschreven over wat baby’s je al kunnen vertellen in hun eerste weken. Welk verhaal wil je baby je vertellen als hij huilt? Conny neemt je mee in haar ervaringen en vertelt over haar boek.

 

Voorstellen

Ik ben Louise van den Broek. Een enthousiaste, spontane fotografie die geniet van chaos en gezelligheid. In mijn leven is het altijd een drukke boel, met twee bedrijven en twee jonge kinderen. Misschien dat ik daarom graag fotografeer, dan kan ik de wereld even stilzetten.

Ik woon op een heerlijke boerderij in de Noordoostpolder, waar mijn man zijn akkerbouwbedrijf heeft. Ik hou van reizen maar we wonen zo mooi, eigenlijk ben ik het liefst in en om huis. Daar ben ik vaak bezig met onze kinderen, Dennis (de Bengel) uit 2016 en Kevin uit 2019. Twee lekker energieke en enthousiaste jongens. Hoewel ik heerlijk kan genieten van het buiten leven en in de tuin werken, teken en schilder ik ook graag. Daarnaast vind ik het erg leuk om zelf kleding te maken en te koken. Kortom, ik werk het allerliefst met mijn handen.

Om de gezelligheid compleet te maken zijn er onze twee Finse lappenhonden Floora en Iines, enthousiaste spring-in-het-veld honden die dol zijn op schapen drijven. Ik hoop ze ooit nog mee te nemen naar Finland of Lapland, om te zien of ze ook aanleg hebben voor rendieren drijven.

Elke fotoshoot voelt als een avontuur. Of het nu een bruiloft, geboorte, afscheid of gewone gezinsdag is: ik probeer de sfeer van het moment te vangen. Als je mijn foto’s later bekijkt ben je weer even terug op die dag.

Als je niet op zoek bent naar het perfecte plaatje, maar foto’s wil die dierbare herinneringen vastleggen: dan kom ik jullie graag op de foto zetten.

Lijkt dat je wat? Leuk! Ik maak graag kennis met jullie. Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek, telefonisch of gezellig bij ons op de boerderij.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Louise van den Broek

Blog

Lees het meest recente blog van Louise van den Broek

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Moments in Life