Muinín

RBVR geboortecoach
Wat
Muinín
wie
Aisling Roubos
Waar
Zaanstreek

Muinín; vertrouwen in jezelf, de zwangerschap en je kindje

Ik bied het Relaxed bevallen vanuit Regie® geboorte voorbereidingsprogramma aan, zowel in een groep als privé. Dit is een nieuw soort zwangerschapscursus met elementen van hypnobirthing, mindset oefeningen en kennis!

Relaxed bevallen vanuit Regie® is voor jou en je geboortepartner als je voelt dat je er voor wilt gaan. Misschien wil je het dit keer anders en wil je alles uit je bevalling halen wat erin zit. Misschien wil je (dit keer) terugkijken op mooie en bekrachtigende ervaring en een optimale start voor jou en je kindje. Voelt dit passend voor jou? Ik help jou hier graag bij!

Aisling Roubos

“Ik gun het iedere vrouw om met een glimlach op haar gezicht terug te denken aan de geboorte van haar kindje!”

Voorstellen
Aisling_roubos_muinin

Muinín spreek je uit als mooi nien, het is het Ierse woord voor (zelf)vertrouwen. Voor mij een onmisbaar onderdeel van de zwangerschap, geboorte en het ouderschap. Ik heb mij tijdens de zwangerschap en tijdens het eerste jaar van het moederschap erg onzeker en angstig gevoeld. Dit was voor mij een uitnodiging voor persoonlijke groei, niet makkelijk maar wel nodig!
Ik kwam er achter dat moeder worden een rite of passage is en dat er zelf een woord voor was, matrescentie! Een positieve en krachtige bevalling helpt om meer ontspannen en met vertrouwen je reis in het moederschap te beginnen. Wist je ook al hoe de eerste duizend dagen, van conceptie tot 2 jaar, bijdragen aan een sterke en mooie basis van je kindje? Ik vind dit echt zo mooi en geweldig dat ik hier aan mag bijdragen!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Aisling Roubos

Blog

Lees het meest recente blog van Aisling Roubos

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht