Word partner

Sluit je aan bij deze enthousiaste, gepassioneerde ondernemers

Voel je verbonden

Wat leuk dat je interesse hebt je aan te sluiten bij deze mooie ondernemers. We voelen ons verbonden, doordat we allen één ding gemeen hebben, namelijk een gedeelde liefde voor het werk wat we doen; vrouwen de kracht en inspiratie geven tijdens hun zwangerschap, in voorbereiding of tijdens de geboorte en kraamtijd en tijdens het eerste jaar van het moederschap. Met respect voor ieders keuze. Dit doen we vanuit onze eigen vrouwelijke kracht, vanuit onze onderbuik, daar waar onze passie is gegroeid.
We willen elkaar graag ontmoeten, het liefst in het echt. Maar omdat we niet houden van beperkingen of uitsluiting, doen we het nu nog even online. Graag willen we in de toekomst een echt Geboorte Event organiseren, misschien regionaal, misschien landelijk.

Maar we hebben nog meer ambitieuze plannen; wat dacht je van een tijdschrift van ons allemaal? Met interessante interviews met onze partners en ruimte voor iedereen om te adverteren. Een mooi tijdschrift wat iedere partner in een oplage kan krijgen, zodat je het kan weggeven aan iedereen die je maar wilt, bijvoorbeeld iedere cursist, iedere klant van je webshop of bedenk zelf maar.

Wat vinden we belangrijk?

De visie van onze partners

Bewustzijn...

... omdat we zelf bewuste keuzes maken in het kader van ons volledige bestaan.

Natuurlijk...

...omdat we graag omringd zijn door natuurlijke materialen en voorstander zijn van bevallen zoals de natuur het bedoeld heeft.

Eigen regie...

...omdat jij aan het roer staat van je bevalling en de periode daarna.

Duurzaamheid...

...omdat we onze aarde zo goed mogelijk willen doorgeven aan onze kinderen.

Ja! ik wil graag meer informatie ontvangen en maak graag gebruik van de welkomstkorting van 40%. Geen € 10,- per maand, maar € 6,- per maand.

Ontdek onze vier pleinen

Zie welke partners zich al hebben aangesloten

Zwangerschap
Geboorte
Kraamtijd
Eerste jaar
Bekijk de mogelijkheden

Twee soorten bedrijfspagina's

Iedereen die zich aansluit krijgt een eigen bedrijfspagina, waarvan je zelf de inhoud bepaalt. We hebben een onderscheid tussen een dienst of een product/webshop.
Voel jij je thuis op meerdere pleinen? Geen probleem. Je kunt je aanmelden voor maximaal drie pleinen. We vinden het leuk als iedere partner minimaal één blog per jaar schrijft, zodat we alle lezers voortdurend blijven inspireren.

Word jij ook blij?

Lees hier hoe het werkt

Blij?

Je bent enthousiast na het lezen van deze pagina. Fijn! Wij zijn dat ook.

Mail

Laat je mailadres hieronder achter en ontvang meer informatie over het abonnement, de prijzen enz.

Enthousiast of niet?

Wil je je graag aansluiten of gooi je de mogelijkheid in de prullenbak?

Sluit je aan

Als je je graag wilt aansluiten, lever je de teksten en het beeldmateriaal aan via onze aanmeldpagina, daarna ontvang je de factuur voor het eerste jaar.

Online!

Je bedrijfspagina wordt door ons aangemaakt, als je nog aanvullingen hebt, dan horen we het graag. Daarna gaat je pagina online.

Podcast

Heb je gekozen voor de podcast, dan maken we een afspraak voor de opname. De podcast zal een gesprek zijn tussen twee partners. Zo houden we de verbinding en dynamiek hoog.

Social media

Deel je pagina, blogberichten, nieuwtjes op social media. Je ontvangt ook een logo die je kunt plaatsen op je eigen website. uiteraard plaatsen ook wij alle nieuwe deelnemers op onze social media kanalen.

Ja! ik wil graag meer informatie ontvangen en maak graag gebruik van de welkomstkorting van 40%. Geen € 10,- per maand, maar € 6,- per maand.

Wat gaan we doen in de toekomst?

We brainstormen graag met jou!

Evenement

Het liefst willen we een echt evenement organiseren, waar we elkaar kunnen ontmoeten, waar ruimte is voor persoonlijk contact en waar iedereen welkom is. Wanneer dat gaat plaatsvinden is nog onbekend.

Onderling contact

Eens per half jaar (of vaker als er behoefte is) willen we een meeting organiseren, live of online om elkaar te leren kennen, nieuwe partners voor te stellen, gezamenlijk nieuwe ideeën te bedenken en te netwerken.

Blog

Iedere partner wordt gevraagd minimaal eens per jaar een interessant blog te schrijven over een onderwerp naar keuze. Hierdoor houden we de content vernieuwend en gevarieerd.

Social Media

Onder andere op Instagram willen we Het Geboorte Event onder de aandacht brengen. We vragen dan ook of je onze berichten wilt delen en mee wilt doen aan gezamenlijke (win-)acties.

Nieuwsbrief

Eens per maand willen we een nieuwsbrief gaan uitbrengen naar alle geïnteresseerden. Heb je een interessant stukje om te delen? Vertel het ons door een mailtje te sturen.

Tijdschrift

Wat denk je van het gezamenlijk uitgeven van een tijdschrift met interessante artikelen en interviews met onze partners aangevuld met uitgelichte producten en advertenties?

Meer mogelijkheden

Locaties kunnen zich ook aansluiten

Werk jij op een locatie met gelijkgestemden in de geboortezorg en voelen jullie je allemaal thuis op deze (online) plek? Graag willen we in gesprek over de mogelijkheid om ook locaties te voorzien van een label 'aangesloten bij Het Geboorte Event'.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief