Praktijk Willemijn

Energetische therapie
Wat
Praktijk Willemijn
wie
Willemijn Janssen
Waar
Eindhoven e.o.

Praktijk Willemijn, meer in balans en een harmonieuzer leven voor jou en je gezin

Je zwangerschap is een spannende periode in je leven. Je voelt je misschien helemaal niet lekker, bent misselijk of extreem moe en bent overgeleverd aan de zorg van anderen. Hoe fijn zou het zijn als je daar ondersteuning in kan krijgen? Dat we samen kunnen kijken naar de oorzaak van de misselijkheid in plaats van het bestrijden met medicijnen die je helemaal niet wil gebruiken. Samen kunnen we jouw verbinding met het kindje versterken.
En wellicht heeft je baby een boodschap voor je. Hoe fijn is het om van je baby te horen dat het goed met hem of haar gaat? Of dat ze het helemaal niet erg vinden om in het ziekenhuis geboren te worden.

Speciaal voor zwangere vrouwen heb ik het Zwangerschapstraject. Hierbij komen we drie keer samen voor een Energetisch consult. Eén keer voor mama, één keer voor jullie baby en nog één laatste keer ter voorbereiding op de bevalling. 

Willemijn Janssen

“Je zwangerschap en bevalling worden nog fijner als je de verbinding met je kindje al in de buik hebt kunnen bekrachtigen.”

Voorstellen
praktijk-willemijn

Mijn naam is Willemijn Janssen – de Vooght, ik ben 39 jaar en kom uit Wintelre. Ik ben getrouwd met Stefan en heb twee zoons van 8 en 10 jaar. Wij doen graag leuke dingen samen en met onze hond Kees.


Mijn hobby’s zijn lezen, muziek luisteren, winkelen en bakken. Ik ben gek op kleding, countrymuziek en koffie. En wist je dat het huis waarin wij wonen al 4 generaties in mijn familie is?


Bij Energetische therapie werk ik met NEI sessies, familieopstellingen en Nine Star Ki. Bij NEI ga je op zoek naar de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen.
Energetische therapie kun je bij heel veel verschillende klachten inzetten en voor baby’s tot en met ouderen en ook bij zwangere vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan geboorte- of bevallingstrauma’s, niet lekker in je vel zitten of misselijkheid. Maar je kan ook kijken hoe het met het ongeboren kindje gaat en wat het nodig heeft. Of misschien heeft het wel een boodschap voor de ouders.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Willemijn Janssen

Blog

Lees het meest recente blog van Willemijn Janssen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Praktijk Willemijn