Verhuur van baby- en kinderkleding
Wat
Red Orka
wie
Erik Ammann
Waar
Online

Red Orka; huur je babykleding. Laten we een kleine verandering teweeg brengen.

Bij ons kunnen ouders hun babykleding huren. Je hoeft niet meer alle kleding te kopen. Alles wat je nodig hebt, kun je bij ons huren en wij zorgen ervoor dat je altijd de kleding in huis hebt die je op het moment nodig hebt.

 

Onze missie: De mode-industrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Met een jaarlijkse productie van meer dan 80 miljard stuks wereldwijd en meer dan 100.000 ton textielafval in Nederland alleen al draagt ​​het bij aan veel belasting van het milieu. Dit is verre van ideaal. We voelen een sterke motivatie om dit te veranderen.

Erik Ammann

“Hoe mooi het kan zijn om je babykleding te huren.”

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Erik Ammann

Blog

Lees het meest recente blog van Erik Ammann

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht