Een veelzijdige baby webshop waarbij Rian handgemaakte producten maakt van gecertificeerde en duurzame grondstoffen.
Wat
RiFresh
wie
Rian van Lieshout
Waar
Online, wereldwijd

RiFresh maakt baby accessoires in het breedste zin van het woord.

RiFresh heeft een veelzijdige webshop waar je echt van alles vind voor je kleine baby en/ of je dreumes. Van de mooiste en zachtste gecertificeerde babystofjes worden handgemaakte newborn kledingsetjes gemaakt. Maar ook mooi bedtextiel, boxkleden en andere gave producten die je op een baby uitzetlijst vindt. Daarnaast maakt RiFresh ook bijtspeelgoed en zitten er toffe hippe wagenspanners, speenkoordjes en bijtringen van siliconen en houten kralen in het assortiment. Deze kunnen ook naar wens gepersonaliseerd worden.

Naast de handgemaakte producten vind je ook het leukste houten speelgoed, invulboeken (stationary) en verzorgingsproducten van Naïf in de webshop. Hiermee is RiFresh een complete webshop waarbij leuke (kraam)cadeautjes en handgemaakte producten tussen 0 en 4 jaar met veel liefde en aandacht worden gemaakt en ingepakt.

Rian van Lieshout

“Happiness is homemade”

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Rian van Lieshout

Blog

Lees het meest recente blog van Rian van Lieshout

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

RiFresh