Samen in Kracht

Doula, kraamzorg en post partum ondersteuning
Wat
Samen in Kracht
wie
Maume Koegler
Waar
Noord-Holland

Samen in Kracht, vertrouwen, veiligheid & in je kracht!

Het allerbelangrijkste tijdens je gehele zwangerschap, geboorte van jullie kind en tijdens de kraamweek is dat jullie je ten alle tijde gehoord en gesteund voelen in alle vragen en/of onzekerheden die er op je pad komen. Vertrouwen speelt een grote rol of jij je veilig voelt of juist niet.

Ik sta jullie bij tijdens alle momenten in deze reis of juist alleen op de momenten dat jullie mij nodig hebben. Dit kan als doula, kraamverzorgende, coach of als extra ondersteuning postpartum.

Mijn doel is om jullie het vertrouwen te geven om zelfverzekerd en vol zin te beginnen aan dit prachtige avontuur als ouders. Of je nou samen bent of alleen, Ik help jullie precies waar jullie mij nodig hebben.

Maume Koegler

“Baar zoals je danst! 

* smartphone weg
* ogen dicht
* hoofd uit
* gevoel aan
en je hart open voor het ritme van je lichaam”
Voorstellen
Kraamfoto_Maume- kopie

Mijn naam is Maume Koegler, geboren in 1987, partner van Leroy en sinds het jaar 2020 moeder van een prachtige zoon. Ik heb altijd een passie gehad voor coachen en er voor te zorgen dat mensen hun eigen kracht weer ontdekken en hier zelf in gaan staan. Door mijn eigen zwangerschap heb ik mijn passie als geboortewerker gevonden. Dankbaar ben ik om vrouwen te mogen bijstaan in dit intieme en krachtige moment en daarna tijdens de kraamweek.

Tijdens mijn eigen bevalling heb ik zelf ondervonden hoe enorm belangrijk het is dat je met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. En dat je een fijn sterk team om je heen hebt van mensen die jou goed kennen en precies weten wat jij nodig hebt op welk moment dan ook. Ik ben van nature iemand die van verzorgen en dan vooral van ontzorgen houdt. Mijn streven is dat alles loopt zoals jij dat wilt en dat ik je help mee te veren als dingen toch anders lopen.

Veilig gevoel! Dat gevoel dat je middenin je bevalling zit en totaal in je bubbel opkijkt, nog diep in jezelf. Dan wil je veiligheid en bemoediging zien. Het gaat goed! Je doet het goed! Een knikje, even oogcontact of hardop even een bemoediging. Dat is goud tijdens een bevalling. Wat extra verlichting door een drukpuntmassage of je weeën versterken door een oxytocine-verhogende massage, het zijn enkele van de vele fijne tools waarin ik je kan ondersteunen.

Samen met je geboortepartner, alleen of met je familie. Samen ondersteunen wij jou om in je kracht een prachtig kindje op deze wereld te zetten. Er wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Deze transitie verdient de ondersteuning en het respect die het hoort te krijgen.

In je kraamweek is geborgenheid, vertrouwen en veiligheid net zo belangrijk. Een vast gezicht tijdens je zwangerschap, bevalling en de kraamweek Iemand die je volledig kent en jou en je gezin precies daar ondersteunt waar jij het nodig hebt. Met warmte, rust en heel veel plezier!

Ik ondersteun je op een nuchtere en liefdevolle manier met humor en kracht.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Maume Koegler

Blog

Lees het meest recente blog van Maume Koegler

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht