SharCare

Babymassage, Dunstan Babytaal en Bevallingsverlofzorg
Wat
SharCare Liefdevol & Bewust
wie
Sharon Dirksen
Waar
Harderwijk e.o.

Sharcare, liefdevol en bewust contact maken met je baby

Ik bied met SharCare cursussen Babymassage waarmee ik je in een aantal lessen leer hoe je jouw baby kan masseren van top tot teen.
Met de lessen Dunstan Babytaal leer ik zowel papa’s als mama’s tijdens de zwangerschap hun baby te begrijpen zodra hij/zij geboren is.
Met bevallingsverlofzorg bied ik een steuntje in de rug ná de kraamweek zodat je ook dan nog op een laagdrempelige manier tips en trucs kan ontvangen, een luisterend oor, een professional die met je mee denkt.

Sharon Dirksen

“Wil jij liefdevol en bewust contact met je baby? Volle aandacht voor je baby? Een fijne ontspannen tijd en vol vertrouwen het prille ouderschap ingaan? Dan ben je bij SharCare op de juiste plek!”

Voorstellen
sharcare

Hoi! Ik ben Sharon, 35 jaar, wonend in Harderwijk met mijn gezin. Ik ben moeder van 3 kinderen (13, 11 & 9 jaar). Ik werk parttime als Kraamverzorgende en daarnaast run ik mijn eigen onderneming als SharCare. Met SharCare bied ik verschillden diensten. Onder andere cursussen Babymassage waarmee ik je in een aantal lessen leer hoe je jouw baby kan masseren van top tot teen. Met de lessen Dunstan Babytaal leer ik zowel papa’s als mama’s tijdens de zwangerschap hun baby te begrijpen zodra hij/zij geboren is. Dit brengt zoveel rust in de prille babytijd. Met bevallingsverlofzorg bied ik een steuntje in de rug ná de kraamweek zodat je ook dan nog op een laagdrempelige manier tips en trucs kan ontvangen, een luisterend oor, een professional die met je mee denkt, zodat je er niet direct helemaal alleen voor staat in de eerste 3 maanden van het ouderschap.

Met mijn ervaringen als Kraamverzorgende, Pedagogisch Werker, Verpleegkundige, Docent Babymassage, Trainer Dunstan Babytaal en moeder van 3 kinderen heb ik een hele bundel aan babyervaring waarmee ik jou mag helpen.

Ik kijk er al naar uit jou te ontmoeten!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Sharon Dirksen

Blog

Lees het meest recente blog van Sharon Dirksen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht