Studio Uil

Kinderslaapcoach
Wat
Studio Uil Kinderslaapcoach
wie
Marieke Jansen-den Baas
Waar
Nederland, Belgie

Studio Uil Kinderslaapcoach, als slapen niet vanzelf gaat...

Heeft je kindje moeite met slapen? Is je kindje onrustig of slaapt hij de nachten niet door? En wil je eindelijk weer lekker slapen? Ik help jou en je gezin de weg naar rust en slaap weer te vinden. Je kunt bij mij terecht met vragen over het slapen van je kindje, telefonisch advies of een (uitgebreid) slaapconsult.

Als Droomritmecoach ben ik tevens onrustdeskundige en kijk ik holistisch dus naar alle factoren die invloed kunnen hebben op het slapen, alsmede de slaaptechniek.

Marieke Jansen-den Baas

“Omdat slaap zo belangrijk is voor je kindje, voor jou en voor het hele gezin.”

Voorstellen
Studio uil_6538 kopie

Ik ben Marieke. Samen met mijn man Remon en onze twee zoontjes Tigo (2018) en Joey (2019) wonen wij in het mooie Castricum. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd Droomritmecoach en oprichter van Studio Uil Kinderslaapcoach.

Ik mag mijzelf Kinderslaapcoach en Onrustdeskundige noemen en help kindjes in de leeftijd van 0-3 jaar. Hiernaast ben ik dus zelf ook ervaringsdeskundige. Onze kindjes zijn beiden slechte slapers geweest, vooral onze oudste. Hij sliep weinig, was ’s nachts veel wakker en sliep graag bij ons.

Ik kwam erachter wat er speelde en kon de problemen oplossen, maar ik weet dus als geen ander wat slaaptekort kan betekenen voor jou als ouder, maar ook voor de rest van het gezin. Het is heel frustrerend, het maakt je onzeker en je raakt je vertrouwen en energie kwijt. Gelukkig weet ik nu dat je hulp kunt aanvaarden en je gezin verder kunt helpen op een liefdevolle manier die voor jou werkt. Deze persoonlijke situatie maakte dat het mijn passie is geworden om andere ouders met kindjes met slaapproblemen te helpen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Marieke Jansen-den Baas

Blog

Lees het meest recente blog van Marieke Jansen-den Baas

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht