Studio WAM

Unieke, vrolijke en kleurrijke geboortekaartjes
Wat
Studio WAM
wie
Willeke Beekmans
Waar
Nederland/België

Bij Studio WAM vind je jouw unieke geboortekaartje, ontworpen en getekend door Willeke.

In mijn webshop vind je unieke, vrolijke en kleurrijke geboortekaartjes. Met veel liefde teken en schilder ik alle ontwerpen met de hand. Vrijwel al mijn ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur, dat vertaalt zich in veel lieve diertjes, kleurrijke bloemen, plantjes en beetje spiritualiteit.

Je vindt een mooie collectie kaarten in de webshop die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Ik vind persoonlijk contact belangrijk, ik help je dan ook graag. Ook voor een ontwerp op maat kun je bij mij terecht. Of kijk eens bij de posters en de geboortevlaggen.

Willeke Beekmans

“Met veel liefde en aandacht maak ik geboortekaartjes; mijn wens is dat je echt iets speciaals in handen hebt. Iets wat symbool staat voor dit mooie moment in jullie leven.”

Beluister hier de podcast

In deze podcast gaan Arjan en Willeke in gesprek over de geboortekaartjes van Willeke en wat wateraders voor effect kunnen hebben wanneer een baby veel huilt of bijvoorbeeld slaapproblemen heeft. Wat doet de energie van waterstromen onder het huis?

Willeke vertelt over haar inspiratie voor het ontwerpen van persoonlijke geboortekaartjes. Hoe ontstaat jouw geboortekaartje en waar laat ze zich door inspireren?

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Willeke Beekmans

Blog

Lees het meest recente blog van Willeke Beekmans

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht