Superfoods voor mama’s
Wat
Sunny Mummy
wie
Jayde van den Heijkant
Waar
Nederland en Belgie

Sunny Mummy, ontdek heerlijke, voedzame superfood mixen

Sunny Mummy is een uniek concept voor mama’s en mama’s to be, gericht op kwaliteit, duurzaamheid en het verspreiden van Super Sunny Vibes! Jayde ontwikkelde superfood poedermixen om drukke vrouwen te ondersteunen met energie en immuniteit, zwangerschap en borstvoeding. Sunny Mummy’s poeders zijn gemaakt van gevriesdroogde groenten en fruit. Door het vriesdroogproces blijft 97% van de vitamines, mineralen, kleur-, smaak- en vezels behouden en zijn de mixen lang houdbaar! Je kunt Sunny Mummy gemakkelijk toevoegen aan je yoghurt, smoothie, havermout, baksels en meer. Dit geeft vrouwen een extra voedingsboost aangezien 5 gram Sunny Mummy hetzelfde is als 50 gram vers fruit en groenten eten!

Jayde van den Heijkant

“Zorg goed voor jezelf!”

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Producten
Blog

Lees het meest recente blog van Jayde van den Heijkant

Blog

Lees het meest recente blog van Jayde van den Heijkant

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Sunny Mummy