WereldWijze kado’s | Duurzaam verlanglijstje
Wat
WeDunia.org
wie
Linda Sibie
Waar
online, heel Nederland

WeDunia.org; minder spullen, meer betekenisvolle cadeaus met een verhaal

Onze missie; iedere viering WereldWijs, zonder verspilling en twijfel over wat je zal meebrengen. Na jaren op Bali te hebben gewoond omringd door de eenvoud en magie van het leven zijn wij verliefd geworden op een minimalistische en mindful levensstijl. Als moeders van jonge kinderen weten ze hoe vaak je een kado krijgt dat je niet perse nodig hebt. De cultuur van geven gaat niet altijd over materiële zaken, er is zoveel meer. Met een passie voor duurzaamheid willen we de essentie van kado geven nieuw leven inblazen. We willen ouders inspireren met waardevolle kado alternatieven die impact maken voor mens & natuur. WeDunia betekent onze wereld, het is een sympathieke plek waar je het duurzame verlanglijstje aanmaakt en WereldWijze kraamcadeaus of cadeaukaarten vindt. De magie van kadootjes geven en krijgen, maar dan zo, dat we onze wereld en de bewoners daarvan verrijken en koesteren. Voor iedere gebruiker en product adopteren wij koraal om zo actief bij te dragen om onderwater ecosystemen te herstellen en ze niet te laten verdwijnen.

Linda Sibie

“Ik wil de essentie van geven nieuw leven inblazen. Samen maken we WereldWijze kado’s de norm!”

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Linda Sibie

Blog

Lees het meest recente blog van Linda Sibie

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht