Zorg en Welzijnpraktijk Lethas

(Natuurlijke)Kraamzorg, HypnoBirthing, zwangerschapsmassage, babymassage cursus, bevalbadverhuur
Wat
Zorg en Welzijnpraktijk Lethas
wie
Astrid van Zanten
Waar
Uden e.o.

Lethas, voor een massage, behandeling, cursus of coaching.

Kraamzorg: Ik ben een enthousiaste, gezellige ervaren kraamverzorgende met liefde en passie voor het vak die na haar studies door bijscholingen op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de kraamzorg.
De kraamtijd is een tijd die niet meer over gedaan kan worden dus wil ik er voor zorgen dat het een tijd wordt waar jij /jullie met tevredenheid aan terug kunnen denken en zelfstandig en zelfverzekerd in de nieuwe gezinssituatie staan.

HypnoBirthing: Tijdens je zwangerschap kun je angsten, twijfels en onzekerheden ervaren die betrekking hebben op je bevalling en de tijd daarna. Dit is heel normaal en begrijpelijk.
Zou het dan niet fijn zijn om een gevoel van rust, (zelf)vertrouwen en ontspanning te creëren vanaf nu? Voor jou, je kindje en je (beval) partner.

Tijdens de cursus ga je aan de slag met makkelijke technieken die de basis ingrediënten zijn voor die mooie, ontspannen en positieve bevalling. Je kunt de technieken al toepassen vanaf het moment dat je de cursus boekt en ook de periode daarna. Thuis kies je zelf de momenten uit waarin je oefent en tijdens de lesdag(en) gaan we er verder op in en mee aan de slag.

Astrid van Zanten

“Leef zoals je zelf wilt leven”

Voorstellen
astrid-e1505760224794

Ik ben Astrid Van Zanten, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen.
Soms een beetje gek maar wel lief hoor.

Al heel wat jaren werk ik in de kraamzorg, hetgeen ik met liefde, passie en plezier doe.
In juni hoop ik mijn diploma Natuurlijke Kraamzorg te behalen terwijl ik al meerdere kraamgezinnen op deze mooie wijze heb mogen ondersteunen.
De kraamtijd is een tijd die niet over gedaan kan worden, dus wil ik er samen met u voor zorgen dat het een tijd wordt waar u met tevredenheid aan terug denkt.
Tijdens diverse bevallingen zag ik vaak dat de man totaal ontredderd er bij stond en niet wist wat hij moest doen.
Dat is de reden geweest om de opleiding Hypnobirthing docent te gaan doen.
Naast mijn werk als kraamverzorgende ben ik sinds 2008 masseur.
Zwangerschapsmassage en babymassage cursus geven vind ik enorm fijn om te doen, zeker als je ziet wat het doet voor de persoon.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Astrid van Zanten

Blog

Lees het meest recente blog van Astrid van Zanten

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Zorg en Welzijnpraktijk Lethas