Op het podium

We presenteren ons graag aan je

Beluister de podcasts van onze partners, over onze passie voor wat we doen. We vertellen er graag over om jou je kracht te laten ervaren, liefde te laten voelen en zo te zijn wie je bent.

Louisa Hernandez Tobias en Margot Sprenkels in gesprek

In deze podcast gaan Louisa en Margot met elkaar in gesprek over wat voeding voor je betekent tijdens je zwangerschap en hoe je dit met de juiste supplementen kunt aanvullen. Hoe geef je je kindje de juiste vetten tijdens de zwangerschap, maar zeker ook daarna? Louisa heeft alle kennis en vertelt er veel over.

Margot vertelt over de inspiratie die zij moeders wilt geven die pas bevallen zijn. Haar eigen ervaringen hebben ertoe geleid dat ze moeders bewust wil maken van de valkuilen die je tegen komt na de geboorte van je baby. Hoe bereid je je kraamtijd goed voor, zodat je niet alleen goed voor je baby kunt zorgen, maar ook voor jezelf.

Arjan Tax en Willeke Beekmans in gesprek

In deze podcast gaan Arjan en Willeke in gesprek over geboortekaartjes en wat wateraders voor effect kunnen hebben wanneer een baby veel huilt of bijvoorbeeld slaapproblemen heeft. Wat doet de energie van waterstromen onder het huis? Baby’s die hier gevoelig voor zijn kunnen hier last van ondervinden en Arjan kan deze energie neutraliseren. Daarnaast vertelt hij over wat krachtcirkels inhouden en vertelt hij over de bijzondere plekken met hun energieën waar hij komt.

Willeke vertelt over haar inspiratie voor het ontwerpen van persoonlijke geboortekaartjes. Hoe ontstaat jouw geboortekaartje? Welk creatief proces gaat hier aan vooraf en hoe kun je jouw geboortekaartje tot iets eigens maken? Willeke vertelt over de natuur en spiritualiteit waar haar inspiratie vandaan komt en zorgt er zo voor dat jouw kaartje een herinnering blijft.

Een boeiend gesprek tussen twee aangesloten partners van het Geboorte Event die ieder vertellen over hun passie voor het werk wat ze doen.

Roos Zwaans en Nelleke van Dulken-van Kempen in gesprek

In deze podcast hoor je het inspirerende gesprek tussen Roos en Nelleke. Beide geven zwangerschapsyoga op ieder haar eigen unieke wijze. Maar toch hebben ze veel overeenkomsten. Ze doen hun werk beide vanuit hun onderbuik, de passie is voelbaar als je naar dit gesprek luistert.

Hoe vind je de rust in jezelf tijdens de zwangerschap? Wat zijn de verwachtingen voor de geboorte en hoe kan yoga bijdragen aan een zachte verwelkoming van je kindje? Nelleke en Roos vertellen er uitgebreid over. Een mooi gesprek over onder andere ook de diepere oerkracht die in iedere vrouw aanwezig is en naar buiten komt tijdens de bevalling. Iedere geboorte vraagt een volledige overgave van de moeder, het aanwezig zijn in het moment. Hoe zij hierin ondersteunen in hun yogalessen vertellen ze tijdens dit prachtige gesprek.

Conny Markgraaf en Louise van den Broek in gesprek

In deze podcast hoor je het mooie gesprek tussen Conny Markgraaf van Kraamverdieping en Louise van den Broek van Moments in Life.

Conny is kraamverzorgende en heeft een boek geschreven over wat baby’s je al kunnen vertellen in hun eerste weken. Welk verhaal wil je baby je vertellen als hij huilt? Baby’s begrijpen de taal die wij spreken en willen zelf ook hun verhaal doen. Conny neemt je mee in haar ervaringen en vertelt over haar boek.

Louise is levensfotograaf en legt het leven vast op beeld. Als geboortefotograaf mag ze aanwezig zijn om deze levensgebeurtenis en alle emoties die hierbij komen kijken te vereeuwigen. Ze fotografeert de puurheid, zachte en ruwe kant van het leven en vertelt tijdens deze podcast specifiek over hoe zij als geboortefotograaf te werk gaat.

Hanny Evers en Wendy van der Zanden in gesprek

In deze podcast hoor je het leuke gesprek tussen Hanny van Best9Moms en Wendy van Doula4Life. Hanny is mamacoach en ondersteunt je bij het moederschap. Ze vertelt uitgebreid waar moeders tegenaan lopen in het ouderschap en vertelt over haar eigen ervaringen. Wat kun je doen als je zwanger bent om je voor te bereiden op het moederschap? Hanny licht toe hoe ze het moederschap voor anderen makkelijker wil maken en dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een gezin in harmonie.

Wendy is doula en geeft cursussen Relaxed Bevallen in voorbereiding op de geboorte. Wendy vertelt over haar rol als doula. Welke vrouwen komen bij haar? En hoe realistisch is ons beeld over bevallen? Ze licht het toe vanuit haar eigen expertise en ervaring.

Miranda Payne en Wendy Seelen in gesprek

In deze podcast hoor je het gesprek tussen Miranda Payne van 3D Moments en Wendy Seelen, lactatiekundige en babycoach. Ze vertellen beide over hun passie en waar hun drijfveer vandaan komt.

Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? Zo’n 3D beeldje van je zwangere buik? Miranda vertelt er uitgebreid over. En tegen welke problemen lopen veel pas bevallen moeders in hun eerste weken na de bevalling? Wendy neemt je mee in haar werk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief