LaVie HypnoBirthing

HypnoBirthing cursus
Wat
LaVie HypnoBirthing
wie
Linda Rennen
Waar
Breda e.o.

LaVie HypnoBirthing; voor een zachte landing van je baby

Krijg in 5 lessen van 2,5 uur samen met je (geboorte)partner alle kennis over de fysiologie van bevallen en hoe je daar met ontspannings- en ademhalingsoefeningen invloed op hebt. Zodat jij de rust en het vertrouwen in je lijf, baby en geboorte vindt en behoudt. Angsten laat je los en vervang je door positieve verwachtingen. Jullie verbinden je door alle oefeningen diepgaand met je baby en elkaar. Straks ben je nog verliefder! (Echt? Echt!)

Daarnaast leer je alles over de logica van geboorte geven en je rechten en plichten tijdens de geboorte. Jullie onderzoeken daarbij jullie geboortevoorkeuren. Wat is belangrijk voor jullie? Zo behouden jullie de regie. De (geboorte)partner heeft tijdens de zwangerschap en geboorte een belangrijke rol! Diegene is je steun en toeverlaat en leert in de lessen hoe er voor je te zijn. We sluiten de cursus af met voorbereiding op je vierde trimester. Minstens net zo belangrijk!

De cursus is zeer compleet. Je bent na de cursus goed voorbereid op de geboorte en erna. Zo kun je al ontspannen tijdens je zwangerschap.

Linda Rennen

“Heb jij al zin in de geboorte? Na de cursus zie je die met enthousiasme en verlangen tegemoet.”

Voorstellen
LaVie HypnoBirthing-linda-rennen-1

Welkom bij LaVie HypnoBirthing. Mijn naam is Linda Rennen. In 2023 starten er nieuwe groepscursussen HypnoBirthing in Breda. Individuele cursussen bied ik door de hele regio West-Brabant en Drechtsteden bij je thuis.

Als kind keek ik naar films en series en als het een geboorte betrof? Dan zag ik vrouwen al krijsend, bezweet en vloekend met hun benen in van die stijgbeugels hangen. Of altijd met spoed afgevoerd worden naar de operatiezaal. En dacht met schrik “Is dit mijn voorland?”. En de partner werd naar buiten gestuurd om nerveus gaten in het tapijt te slijten. Het klopte voor mijn gevoel van geen kanten!

Toen maakte ik kennis met HypnoBirthing. Een cursus die er vanuit gaat dat zwangerschap en geboorte een natuurlijk proces zijn. Een cursus die gelooft in de kracht van een bewuste ervaring. De cursus zit vol met eye-openers, logica en handvaten. Ouders die de cursus volgen voelen zich ontspannen en voorbereid. De (geboorte)partner heeft een volwaardige plek. Ook zijn er minder vaak medische ingrepen nodig. Baby’s acclimatiseren sneller en zijn rustiger na de geboorte. En die zachte landing, maakt een verschil voor de rest van het leven. Niet alleen voor de baby, ook voor de ouders.

Na de cursus voel je het: You got this!

Liefs,
Linda

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Linda Rennen

Blog

Lees het meest recente blog van Linda Rennen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht