Word partner

Sluit je aan bij deze enthousiaste, gepassioneerde ondernemers

Voel je verbonden

Wat leuk dat je interesse hebt je aan te sluiten bij deze mooie ondernemers. We voelen ons verbonden, doordat we allen één ding gemeen hebben, namelijk een gedeelde liefde voor het werk wat we doen; vrouwen de kracht en inspiratie geven tijdens hun zwangerschap, in voorbereiding of tijdens de geboorte, kraamtijd en tijdens het eerste jaar van het moederschap. Met respect voor ieders keuze. Dit doen we vanuit onze eigen vrouwelijke kracht, vanuit onze onderbuik, daar waar onze passie is gegroeid.

We organiseren LIVE avonden, masterclasses, InstaLive gesprekken en we hebben twee Facebookgroepen. We komen bijeen om te netwerken, schrijven blogs en geven een nieuwsbrief uit.

Vind je dit interessant? Lees dan vooral deze pagina en laat je gegevens achter zodat je meer informatie ontvangt. Je kunt ook altijd even mailen of bellen.

Tot slot, wij bieden geen exclusiviteit binnen een bepaalde regio. Past jouw werk binnen onze visie? Dan ben je welkom en dat geldt voor iedereen. Wij willen de bezoeker zelf de keuze laten maken wie het beste bij haar past.

Ik kom graag met je in contact.

Liefs Rieneke

Wat vinden we belangrijk?

De visie van onze partners

Bewustzijn...

... omdat we zelf bewuste keuzes maken in het kader van ons volledige bestaan.

Natuurlijk...

...omdat we graag omringd zijn door natuurlijke materialen en voorstander zijn van bevallen zoals de natuur het bedoeld heeft.

Eigen regie...

...omdat jij aan het roer staat van je bevalling en de periode daarna.

Duurzaamheid...

...omdat we onze aarde zo goed mogelijk willen doorgeven aan onze kinderen.

Wat doen we?

We brainstormen graag met jou!

LIVE avonden

Op diverse locaties in het land organiseren we live avonden om in contact te komen met zwangeren en net mama's in de regio. De aangesloten partners/leden krijgen exclusief de mogelijkheid aan te sluiten bij deze avonden. De plaatsen waar dit mogelijk is: Breda, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Zeist, Nijmegen, Sittard-Geleen en Tilburg. In de toekomst mogelijk ook Zwolle, Zaandam en Den Haag.

Masterclasses

Eens per maand organiseren we speciaal voor geboortezorgprofessionals een masterclass over diverse onderwerpen. Deze worden gegeven door één van de aangesloten partners en zijn voor partners gratis bij te wonen.

Netwerk

Een keer per jaar organiseren we een partnerdag exclusief voor de aangesloten partners om elkaar te leren kennen, te netwerken, mooie samenwerkingen te laten ontstaan en te bouwen aan persoonlijke ontwikkeling binnen je bedrijf. Beluister de ervaringen hieronder.

Social Media

Onder andere op Instagram willen we Het Geboorte Event onder de aandacht brengen. We vragen dan ook of je onze berichten wilt delen en mee wilt doen aan gezamenlijke (win-)acties. Daarnaast hebben we een besloten Facebookgroep voor aangesloten partners en een open vraag en antwoord groep voor geïnteresseerden.

Insta Live

Instagram biedt de mogelijkheid om samen met Het Geboorte Event in gesprek te gaan over je werk, passie en drive. Om de week wordt een andere partner voorgesteld. De gesprekken vinden plaats op maandagavond om 21.00 uur en duren ongeveer 20 minuten.

Blog

Iedere partner wordt gevraagd minimaal eens per jaar een interessant blog te schrijven over een onderwerp naar keuze. Hierdoor houden we de content vernieuwend en gevarieerd.

Nieuwsbrief

Eens per maand komt er een nieuwsbrief uit voor alle aangesloten partners en een andere nieuwsbrief voor geïnteresseerden. Heb je een interessant stukje om te delen? We zetten het in de nieuwsbrief.

Extra reclame

We bieden je de mogelijkheid om een flyer of leuke goodie in elke goodiebag te laten toevoegen die de bezoekers van de live events ontvangen. Hiermee bereik je zo'n 1500-2000 zwangeren per jaar.

Ervaringen partnerdag

Wat vinden onze aangesloten partners van de netwerkdag?

Ja! ik wil graag meer informatie ontvangen om me aan te sluiten.

Ontdek onze vier categorieën

Zie welke partners zich al hebben aangesloten

Zwangerschap
Geboorte
Kraamtijd
Eerste jaar
Bekijk de mogelijkheden

Twee soorten bedrijfspagina's

Iedereen die zich aansluit krijgt een eigen bedrijfspagina, waarvan je zelf de inhoud bepaalt. We hebben een onderscheid tussen een dienst of een product/webshop.
Voel jij je thuis op meerdere pleinen? Geen probleem. Je kunt je aanmelden voor maximaal drie pleinen. We vinden het leuk als iedere partner minimaal één blog per jaar schrijft, zodat we alle lezers voortdurend blijven inspireren.

Word jij ook blij?

Lees hier hoe het werkt

Blij?

Je bent enthousiast na het lezen van deze pagina. Fijn! Wij zijn dat ook. Eventueel kun je nog aansluiten bij de gratis informatieavond.

Mail

Laat je mailadres hieronder achter en ontvang meer informatie over het partnerschap, de prijzen enz.

Enthousiast of niet?

Wil je je graag aansluiten of gooi je de mogelijkheid in de prullenbak?

Sluit je aan

Als je je graag wilt aansluiten, lever je de teksten en het beeldmateriaal aan via onze aanmeldpagina, daarna ontvang je de factuur voor het eerste jaar.

Online!

Je bedrijfspagina wordt door ons aangemaakt, als je nog aanvullingen hebt, dan horen we het graag. Daarna gaat je pagina online.

Social media

Deel je pagina, blogberichten, nieuwtjes op social media. Je ontvangt ook een logo die je kunt plaatsen op je eigen website. Uiteraard plaatsen ook wij alle nieuwe deelnemers op onze social media kanalen.

Ja! ik wil graag meer informatie ontvangen om me aan te sluiten.

Fotoboek

Geboorte Event Breda 30 november 2023

Fotoboek

Geboorte Event Eindhoven 5 april 2023

Fotoboek

Geboorte Event Breda 2 maart 2023

Fotoboek

Partnerdag 5 februari 2023

Fotoboek

Partnerdag 26 juni 2023