"Zo'n dag die je nooit meer zult vergeten"

Op 23 juni 2024 gaan we groots. In Breda wordt voor de eerste keer het Nieuwe Ouders Festival georganiseerd. Een dag die je nooit meer zult vergeten. Want op deze dag vieren we ons ouderschap en de zomer. Het Nieuwe Ouders Festival vindt plaats op de langste dag van het jaar en op Mid Summer. 

We verwachten zo’n 600 tot 1000 bezoekers te kunnen verwelkomen. Maar omdat dit de eerste keer is dat we dit organiseren, kunnen we niks met zekerheid zeggen. Aan onze ambitie en inzet ligt het in ieder geval niet. We verspreiden dit festival door middel van posters op heel veel locaties, zoals scholen, winkels, verloskundigenpraktijken, sportscholen etc. Maar ook via advertenties op social media en de inzet van de aangesloten partners van Het Geboorte Event. 

Werk jij in de geboortezorg, ondersteun je in het ouderschap, verkoop je de mooiste (handgemaakte) artikelen, of kun je op een andere manier jouw steentje bijdragen aan deze dag? Meld je dan hieronder aan om verzekerd te zijn van een plekje.

Je kunt kiezen voor een hele kraam van 3 meter (€ 130,- excl BTW) of een halve kraam van 1,5 meter (€ 75,- excl BTW). Je krijgt dan ook een vermelding op onze website. Daarnaast kun je een korte lezing of workshop geven van 15-20 minuten om jouw dienst extra toe te lichten (€ 25,- excl BTW). We vermelden je dan in het programma. Tevens bieden we je de mogelijkheid om vermeld te worden op social media (€ 25,- excl BTW). Deze extra optie is alleen mogelijk wanneer je een hele of halve kraam huurt.

Hier wil jij natuurlijk met je bedrijf bij aanwezig zijn.

Je kunt je hieronder aanmelden. Als partner van Het Geboorte Event krijg je 30-35% korting op de onderstaande tarieven. Wil je weten wat dit partnerschap inhoudt? Klik dan hier voor meer informatie.

Opbouwen van je kraam is mogelijk tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Afbouwen kan vanaf 17.00 uur. Meer praktische informatie volgt later via de mail als je je hebt aangemeld.

Vermeld bij Toelichting wat je wilt verkopen of presenteren en/of waar je lezing over gaat.

Je kunt op eigen kosten een lunch nuttigen bij de diverse aanwezige horeca.

Wil je een speciaal plekje op het festival en wil je een grote steen bijdragen aan deze geweldige dag? Stuur dan een mailtje naar hallo@nieuweoudersfestival.nl en vraag naar onze sponsorpakketten. We zetten je dan extra in het zonnetje.

De hieronder genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.


Totaal: € –

Waar gaat het gebeuren?

Locatie

STEK Breda

Veilingkade 9

4815HC Breda

Vragen?

Email: hallo@nieuweoudersfestival.nl

Tijden

10.00 uur – 17.00 uur