Acupunctuur Flow’R

Acupunctuur
Wat
Acupunctuur Flow'R
wie
Joline Verhallen
Waar
Den Bosch e.o.

Acupunctuur Flow'R biedt ondersteuning bij diverse klachten vóór, tijdens en na de zwangerschap.

Acupunctuur Flow’R biedt acupunctuurbehandelingen aan die kunnen ondersteunen bij diverse klachten vóór, tijdens en na de zwangerschap.

Zwanger worden?

Acupunctuur kan van waarde zijn voor wie zwanger wil worden. Door de natuurlijke cyclus te optimaliseren, stress te verminderen en de bloedtoevoer naar de baarmoeder te verbeteren wordt de kans op conceptie vergroot.

Daarnaast is het bij een kinderwens slim om je lichaam voor te bereiden. De kans dat er van een zaadje een mooie bloem gevormd wordt, is dan veel groter. Ik kan ondersteuning bieden om jouw lichaam klaar te stomen voor de zwangerschap.

Zwangerschap

Acupunctuur kan tijdens de zwangerschap ondersteuning bieden bij allerlei kwaaltjes, zoals vermoeidheid, misselijkheid, brandend maagzuur, kramp in de benen, slapeloosheid, bekkenpijn, andere lichamelijke pijn klachten, angst en stemmingswisselingen.

Natuurlijk bevallen

Acupunctuur kan ingezet worden ter voorbereiding op de bevalling. Met pre-birth behandelingen zal ik je lichaam versterken en voeden om zo krachtig mogelijk de bevalling in te gaan. Vanaf week 34 kunnen we een behandeling inzetten om de kansen op draaien bij stuitligging te vergroten.

Ontzwangeren

Na de geboorte ga je een periode van ontzwangeren in. Je lichaam moet herstellen en jij moet wennen aan het moederschap. Dit kan gepaard gaan met diverse klachten, zoals pijn, nachtelijk zweten, slapeloosheid, onvoldoende borstvoeding, pijn en depressie. Ook hier kan acupunctuur in combinatie met leefstijladvies een grote rol spelen.

Joline Verhallen

“Ontdek de kracht van acupunctuur voor een gezonde zwangerschap!”

Voorstellen
acupunctuur-flowr

Aangenaam, ik ben Joline Verhallen, eigenaar van Acupunctuur Flow’R. Samen met mijn partner en zoontje woon ik in ‘s-Hertogenbosch. Ik heb een passie voor voeding en gezondheid. Buiten mijn werk geniet ik van een ontspannen drankje in de zon, het verzorgen van mijn moestuin en actieve vakanties in de prachtige natuur.

Na jarenlang te hebben geleefd met klachten die mijn leven beïnvloedden, ontdekte ik de kracht van acupunctuur. Na een reeks acupunctuurbehandelingen verminderden mijn klachten en na slechts 9 sessies waren ze volledig verdwenen. Dit opende mijn ogen voor de mogelijkheden van alternatieve geneeskunde.

Acupunctuur Flow’R is een moderne en laagdrempelige praktijk. Ik vind het belangrijk dat je je thuis voelt in mijn praktijk. Dit realiseer ik door naar jou te luisteren en samen op zoek te gaan naar een behandeltraject dat bij jou past.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Joline Verhallen

Blog

Lees het meest recente blog van Joline Verhallen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht