Acupunctuur praktijk voor vrouwen Laogong

Acupunctuur en energetische therapie
Wat
Acupunctuur praktijk voor vrouwen Laogong
wie
Stefanie de Jong
Waar
West-Brabant

Praktijk Laogong voor Acupunctuur & Energetische therapie

Binnen de Traditionele Chinese Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in acupunctuur voor vrouwen.
Ik ben specifiek opgeleid in de behandeling van hormonale veranderingen en alle gevoelens van disbalans of klachten die je hierdoor kunt ervaren.

Heb jij last van (hormonale) klachten tijdens één van deze belangrijke levensfases:

  • Je maandelijkse cyclus
  • Kinderwens
  • Fertiliteit trajecten
  • Zwangerschap
  • Voorbereiding op je bevalling
  • Herstel na je bevalling
  • De overgang

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Stefanie de Jong

“Ik sta voor vrouwenzorg waarmee jij de beste versie van je (zwangere) zelf kunt zijn!”

Voorstellen

Acupunctuur voor vrouwen
Kom de mogelijkheden van gespecialiseerde acupunctuur ontdekken als je:
Zwanger wil worden: om je natuurlijke cyclus te optimaliseren óf jou te ondersteunen bij fertiliteit behandelingen zoals IUI, IVF en ICSI.
Zwanger bent: om tijdens deze bijzondere transformatiefase in balans te blijven óf jouw balans te herstellen in geval van klachten zoals bloedverlies, vermoeidheid, misselijkheid, slecht slapen, bandenpijn, hoge bloeddruk, etc.
In voorbereiding bent op je bevalling: om uit je hoofd en in je lijf te komen, stuitligging op een natuurlijke manier te corrigeren, hormonaal klaar te zijn voor je bevalling zodat je niet (te ver) over tijd gaat.

Naast acupunctuur geef ik Rebozo massage. Ik gun je deze diep ontspannende ervaring tijdens je zwangerschap, of het magische Rebozo Sluitingsritueel tussen 30 en 50 dagen na je bevalling.

Dit ben ik!
Vrouw, moeder en echtgenote, onderneemster, ambitieus en een beetje een dromer.
Al 14 jaar werk ik vol passie in mijn eigen acupunctuurpraktijk voor vrouwen, gespecialiseerd in hormonale veranderingen vanuit de Chinese Geneeskunde.

Mijn reis
Mijn professionele droom begon in 2008 tijdens mijn afstudeerstage in China.
Ik droomde ervan mensen op een holistische manier begeleiden naar een betere gezondheid.

Specialisatie Vrouwengeneeskunde
Na twee jaar in de acupunctuurpraktijk en ingegeven door mijn eigen miskraam en zwangerschappen ben ik mij gaan richten op vrouwen en gaan specialiseren in acupunctuur bij hormonale veranderingen: alles rondom kinderwens, zwangerschapsbegeleiding, voorbereiding op de bevalling en postpartum zorg.

Van A naar B
In 2019 plantte ik het zaadje om met mijn Acupunctuurpraktijk voor vrouwen door te groeien naar een Bewustzijnspraktijk. Omdat ik de behoefte voelde om mijn levenservaring als vrouw en als moeder meer te gaan delen met de wereld. Met alles wat ikzelf doorleef kan ik jou en andere vrouwen bekrachtigen.

Online groeien
Recent heb ik het online ondernemen omarmd om nog meer vrouwen met kinderwens en mama’s te kunnen bereiken en begeleiden.
Met mijn online academie voor geboortevoorbereiding ‘Master Your Bubble’ maak ik eeuwenoude wijsheid vanuit de Chinese Vrouwengeneeskunde toegankelijk en praktisch toepasbaar in hedendaagse online programma’s. Zodat ik jou kan helpen de beste versie van je zwangere zelf te zijn en te ontdekken wat jij nodig hebt om vol vertrouwen de geboortereis te maken.

Mijn online programma’s zijn:
Acupressuur als natuurlijke vorm van pijnbestrijding tijdens de bevalling
Klaar voor je bevalling in 4 weken met Meridiaan Massage
De beste versie van je zwangere zelf met Meridiaan Visualisaties

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Stefanie de Jong

Blog

Lees het meest recente blog van Stefanie de Jong

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Acupunctuur praktijk voor vrouwen Laogong