Arjan Tax

Creator of magical places
Wat
Arjan Tax Creator of magical places
wie
Arjan Tax
Waar
Nederland en België

Arjan Tax neutraliseert het effect van wateraders op huilbaby’s

Kan uw baby slecht slapen? De kans is aanwezig dat uw kindje op een waterader slaapt.

Wat zijn wateraders? Een wateraders is grondwater dat door de ondergrond door verschillende zand of langs steenlagen stroomt. Hierdoor ontstaat er een spanningsveld wat als onrustig ervaren kan worden en verschillende lichamelijke klachten kan veroorzaken. Zeker kinderen hebben hier sneller last van deze onrust, omdat ze vaak vele malen gevoeliger zijn dan volwassenen. Gelukkig zijn deze problemen makkelijk te verhelpen. Zodat uw kindje weer heerlijk kan slapen.

Arjan Tax

“Beetje bij beetje maken we samen de wereld tot een prachtig geheel.”

Beluister hier de podcast

In deze podcast gaan Arjan en Willeke in gesprek over wat wateraders voor effect kunnen hebben wanneer een baby veel huilt of slaapproblemen heeft.

Willeke vertelt over haar inspiratie voor het ontwerpen van persoonlijke geboortekaartjes. Hoe ontstaat jouw geboortekaartje? En waardoor laat ze zich inspireren?

Voorstellen
arjan tax

Mijn naam is Arjan Tax.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bewust van energie. Door de ontdekkingstocht van vele jaren spelen met frequenties, heb ik dit eigen mogen maken. Naast het spelen met frequenties. Een van mij grootste hobby’s is bezig zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling om steeds meer van het leven en daarbij mezelf te leren kennen.

Hoe mooi kan het zijn, op 26 maart ben ikzelf vader geworden. En dan krijg je na enige tijd een mailtje van een moeder wiens huilbaby niet wil slapen in zijn bedje. Met de vraag of ik langs kan komen om te kijken voor wateraders. Wateraders zijn grondwaterstromen die door zandlagen een frequentie maken die vaak als onprettig worden ervaren. Ik kwam bij de mensen in huis, mevrouw en baby waren als enige thuis. Ik controleerde alle ruimtes in de slaapkamer van de ouders. Hier kwam ik erachter dat haar man met zijn hoofd op een waterader sliep. Dus ik vroeg: ‘Heeft u man toevallig last van hoofdpijn of soortgelijke klachten?’ Ze vertelde dat hij al verschillende jaren hoofdpijnklachten had en zelfs een MRI-scan was ondergaan. Hierop adviseerde ik haar het bed te verplaatsen en dan zullen deze klachten snel overgaan.

Vervolgens kwam ik op de kinderkamer, ze hadden het bedje op een kruising van wateraders neergezet. Wat mede het huilen van de baby verklaarde. De vier maanden dat hij bij de ouders op de kamer sliep, was het een rustig en makkelijk kind. Totdat hij naar zijn eigen kamer ging. Door de ruimtes energetisch te reinigen en door de energie van de wateraders te neutraliseren, waren de problemen verholpen. Binnen enkele dagen sliep hun kind heerlijk en de hoofdpijnklachten waren ook verdwenen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Arjan Tax

Blog

Lees het meest recente blog van Arjan Tax

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Arjan Tax Creator of magical places