Baby Spa Zo Zoet

Hydrotherapie, babymassage
Wat
Baby Spa Zo Zoet
wie
Tanja Groenveld
Waar
Arnhem - Nijmegen e.o.

De liefde tussen jou en je kleintje komt geheel tot zijn recht tijdens je bezoek aan BabySpa Zo Zoet

In onze prachtige spa kunnen baby’s en hun ouders heerlijk komen genieten en ontspannen. Wij bieden hydrotherapie (floaten) en babymassage. Deze massage leren wij de ouders zodat deze thuis herhaald kan worden. Wij specialiseren ons op babys met ongemakken. Denk aan babys met voorkeurshouding, overstrekken, darmkrampen, huilbaby’s etc. Door de massage thuis te herhalen, zal deze het meeste effect hebben. Verder krijg je gedurende de sessie veel tips en zijn wij altijd een luisterend oor. Ultiem genieten.

Tanja Groenveld

“Vol passie ga ik te werk, voor de liefde tussen jou en je kleintje.”

Voorstellen

BabySpa Zo Zoet is mijn passie en trots, ik ben Tanja Groenveld, moeder van drie kinderen. Ik heb na een moeizame start, mogen ervaren dat het met geen pen te beschrijven is hoe moederliefde voelt. In BabySpa Zo Zoet wil ik de nadruk leggen op de liefde tussen jou en je kleintje. Samen met je dierbaren intens genieten.

Tijdens de babymassage en het floaten kijk ik naar de behoeften van jouw baby. Heeft jouw baby opstartproblemen, denk aan: overstrekken, voorkeurshouding, vroeggeboorte, buikkrampjes, reflux, een geboorte trauma, huilbaby, of andere ongemakken, dan pas ik de massage daar op aan. Zo zorg ik er voor dat jouw baby zo ontspannen mogelijk de Spa verlaat. En jij hebt een hoop info geleerd die je toe kan passen tijdens de verzorging/opvoeding.

De hydrotherapie (het floaten) draagt bij aan vele positieve effecten, het bevordert onder andere de spierontwikkeling en het slaapritme. Het water is 100% zuiver waardoor jouw baby altijd veilig kan floaten. Voor de massage gebruiken wij enkel 100% natuurlijke olien.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Tanja Groenveld

Blog

Lees het meest recente blog van Tanja Groenveld

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Baby Spa Zo Zoet