Bambini Coaching & Relax

Kindercoach en begeleiding van ouders, hydrotherapie
Wat
Bambini Coaching & Relax
wie
Tirza Smeets
Waar
Zuid-Limburg

Bambini Coaching & Relax; dé plek die zorgt voor tevreden kinderen en gelukkige ouders

Bij Bambini Coaching & Relax kun je terecht voor diverse behandelingen, geheel gericht op baby, kind en het ouderschap.

Ik geef hydrotherapie en babymassage sessies in de baby wellness, maar ook reflexologie voor baby en peuter. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander dat je er álles aan zult doen om eventueel ongemak bij je kindje weg te nemen. De sessies in de baby wellness of reflexologie kunnen diverse klachten verminderen.

Daarnaast begeleid ik ouders met een opvoedingsvraag d.m.v. laagdrempelige gesprekken en kinderen met een hulpvraag d.m.v. coachsessies.

Mijn doel is om ouders en kinderen te kunnen helpen zodat kinderen zich op een fijne manier verder kunnen ontwikkelen en ouders het vertrouwen in het ouderschap krijgen.

Tirza Smeets

“Twijfel nooit aan jezelf. Zolang jij je moedergevoel volgt zit je altijd goed.”

Voorstellen

Mijn naam is Tirza en eigenaresse van Bambini Coaching & Relax.

Bij mij kunnen baby’s heerlijk ontspannen tijdens een float-sessie en/of babymassage. Deze sessies bieden vele voordelen; denk hierbij aan krampjes-, refluxklachten, spierontwikkeling etc. Ik heb twee baden beschikbaar, maar het zijn altijd privé sessies. Je bent dus nooit met vreemden tegelijk aanwezig, maar je hebt wel de mogelijkheid om met een vriend(in) samen met de baby’s een afspraak te maken.

Mocht je kindje (baby/peuter) bepaalde klachten hebben kunnen reflexologie behandelingen helpen. Door het behandelen van bepaalde punten op de voetjes/handjes kunnen klachten verminderen. Denk hierbij aan klachten zoals reflux, krampjes, veel huilen, doorkomende tandjes, verkoudheid, slaapproblemen, bijwerkingen na vaccinatie etc.

Daarnaast begeleid ik ouders met een opvoedingsvraag. Wellicht loop jij tegen dingen aan als ouder of ervaar je als kersverse ouder geen roze wolk? Of twijfel je aan jezelf? Aan de hand van laagdrempelige gesprekken probeer ik zo goed als mogelijk te helpen.

Ook kunnen kinderen met een hulpvraag hier terecht. Aan de hand van coachsessies zal ik de hulpvraag behandelen; denk hierbij aan kinderen die gepest worden, onzeker zijn, visuele beperking hebben, gescheiden ouders etc.

Buiten het feit dat ik voor dit alles de benodigde kennis heb opgedaan en mijzelf blijf ontwikkelen aan de hand van cursussen ben ik ook ervaringsdeskundige. Op zowel het kindercoach gebied als het hebben van een onrustige baby en de machteloosheid die je als ouder kunt voelen. Vandaar dat het mijn passie is om kinderen te zien groeien tijdens coachsessies, baby’tjes én ouders te zien genieten van de sessies in de baby wellness en ouders het vertrouwen terug te geven en op weg te kunnen helpen in de opvoeding.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Tirza Smeets

Blog

Lees het meest recente blog van Tirza Smeets

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Bambini Coaching & Relax