Bellyprint Eindhoven

3D buikbeeldjes
Wat
Bellyprint Eindhoven
wie
Robin Gerbrands
Waar
Eindhoven e.o.

Bellyprint Eindhoven, een unieke bellyprint van jouw prachtige lijf

De meeste vrouwen twijfelen of ze mooi genoeg zijn voor een tastbaar aandenken van hun zwangere buik. Het veranderende lichaam maakt onzeker en ze zien vooral de tekortkomingen en oneffenheden.

Weet dat je goed bent zoals je bent. Het is oké dat het lijf verandert en anders is. Dat mag. Je bent het waard en verdient het om jouw schoonheid en het magische van de zwangerschap elke dag te omarmen en te laten vereeuwigen bij de grondlegger van het ‘zwangerschapsbeeldje’, Bellyprint vestiging Eindhoven.

Robin Gerbrands

“Mijn liefde voor Bellyprints is ontstaan door mijn eigen ervaring en het prachtige gevoel dat het opriep. Nu wil ik dat gevoel delen met andere mommy’s (to be).”

Voorstellen
Robin-gerbrands-kl

Ik ben Robin, 34 jaar, getrouwd met mijn jeugdliefde Rens en trotse moeder van Noah, May en Raph. Ik ben woonachtig in het gezellige Brabantse Den Dungen.

Als ik kijk hoe onzeker ik tijdens mijn laatste zwangerschap bij Bellyprint binnenstapte en hoe zelfverzekerd ik weer naar huis ging: een wereld van verschil! Van de eerste afspraak tot het zwangerschapsbeeldje thuis deed zoveel met mij, ik dacht ‘hieraan wil ik ook bijdragen voor anderen!’ Inmiddels heb ik mijn eigen Bellyprint vestiging in Eindhoven. Een práchtige grote privéstudio gevestigd in het bruisende Plan-B. Parkeren kan kosteloos voor de deur, wat wil je nog meer.

Robin vertelt: ‘Als je een afspraak hebt bij Bellyprint Eindhoven, wordt er na ontvangst eerst wat ingeschonken. Het is vervolgens aan jou of je zelf wil kijken en bij vragen over een van de Bellyprints aan de bel trekt, of dat ik uitleg geef over de verschillende materialen, kleuren en type afwerking. De praktijk wijst uit dat de uitgebreide uitleg fijn is om uiteindelijk de keuze voor jouw zwangerschapsbeeldje te kunnen maken. Ook geef jij aan waar jij je prettig in voelt: naakt, met kimono, of in ondergoed. Uiteindelijk gaan we samen voor de prachtige brocant gouden spiegel staan om je pose te bepalen.
Bij Bellyprint begrijpen we dat het idee van (bijna) naakt poseren voor de scan best spannend kan zijn, iets wat ik zelf destijds ook heb ervaren. Maar ik kan je geruststellen: bij mij staat jouw comfort voorop. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je volledig op je gemak voelt tijdens het maken van de 3D-scan. Dit zal ook maar maximaal één minuut duren. Zodra de scan klaar is, gaan we samen jouw 3D beeld in elkaar zetten. Hier nemen we uitgebreid te tijd voor, want we willen allebei het allermooiste eindresultaat! Ook nemen we rustig je gegevens door want je Bellyprint wordt aangetekend thuis gestuurd, dat is al bij de prijs inbegrepen. Na minimaal 8 weken ontvang je al je práchtige zwangerschapsbeeldje thuis, afhankelijk van het gekozen materiaal. We gaan in de studio al voor het beste resultaat, maar ook in ons atelier werken dagelijks vijf dames hard om jouw beeldje tot haar recht te laten komen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Robin Gerbrands

Blog

Lees het meest recente blog van Robin Gerbrands

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Bellyprint Eindhoven