BirthBird

Cursus Relaxed Bevallen vanuit Regie
Wat
BirthBird
wie
Janneke van Heugten
Waar
Den Haag e.o. en online

BirthBird, ontdek de kracht van jouw geboortereis

Ik heb een carddeck + ik geef een geboortevoorbereidingsprogramma, beiden om vanuit kracht en vertrouwen naar je (thuis)bevalling uit te kijken.

Janneke van Heugten

“Thuis bevallen is niet enkel voor de hippies van deze tijd.”

Voorstellen
BirthBird-janneke

Hi, ik ben Janneke!

En ik ben een sucker voor (positieve) geboorteverhalen! Mijn missie? Aanstaande ouders helpen in hun voorbereiding op de bevalling om zo hun mooiste bevallingsverhaal ever te creëren. Je weet nu misschien nog niet zo goed hoe je daar zelf invloed op hebt, maar trust me, dat heb je echt!

Zelf heb ik twee magische thuisbevallingen mogen beleven na het volgen van deze cursus, maar al snel merkte ik dat dit helaas niet de standaard is. De ene na de andere negatieve ervaring kwam op mijn pad en dat heeft iets in mij getriggerd. Dit moet toch anders kunnen? Ik vind het zo verdrietig dat niet elke vrouw met trots en blijdschap terugkijkt op de bevalling…

Met het geboorte­voorbereidings­programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ wéét ik dat het inderdaad anders kan!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Janneke van Heugten

Blog

Lees het meest recente blog van Janneke van Heugten

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht