Birthfull

Zwangerschapsmassage, -yoga, bevalworkshops en bevallingsbaden
Wat
Birthfull
wie
Andrea Geluwie
Waar
Online en Utrecht e.o.

Birthfull; geboren worden in een warm bad

Stap in een warm bad van zorg en persoonlijke aandacht bij Birthfull, waar jouw bevalling een echt feest wordt. Ik ben Andrea, en ik sta klaar om je reis van zwangerschap tot moederschap soepel en zelfverzekerd te laten verlopen, met liefdevolle begeleiding op maat.

Bij Birthfull draait alles om jou en jouw unieke wensen. Ik wil dat je na de bevalling vol trots terugkijkt en denkt: “Ik heb het gedaan. Op mijn manier, precies zoals ik het wilde.”

Laat mij je daarbij helpen. Of je nu kiest voor het huren van een bevalbad in regio Utrecht (ook landelijk te verkrijgen per post) of het ontvangen van persoonlijke beval- en partner workshops, ik sta voor je klaar.

Geniet van ontspannende zwangerschapsmassages bij jou thuis, op een warm waterkussen. Of dompel jezelf onder in de rust van zwangerschapsyoga, alleen of met een kleine groep, en ontdek de kracht van verbinding, ook te boeken als een speciale babyshowerervaring!

Gun jezelf een welverdiende pauze met een Mama (to-be) retreat, een dag gewijd aan jou, compleet met een uniek hartritueel van Open Your Heart Studio.

En vergeet niet een kijkje te nemen in onze online Mama (to-be) shop, waar je onder andere onze inspirerende Birthfull-affirmatiekaarten kunt vinden.

Bij Birthfull draait alles om jou en jouw comfort. Welkom bij de warme omarming van Birthfull!

Andrea Geluwie

“There is no wrong way to give birth, as long as it’s your way.”

Voorstellen

Van kinds af aan had ik één grote droom: moeder worden. Mijn voorbereiding was allesbehalve conventioneel. Terwijl anderen zich verdiepten in babyboeken, vond je mij op de bank, popcorn in de hand, terwijl ik ademloos keek naar bevalling scènes in mijn favoriete TV-series.

In de bruisende jaren van 2010-2019 woonde ik in Melbourne, Australië, waar ik mijn drie levendige jongens ter wereld bracht. Elke bevalling was als een nieuw avontuur. Maar toen ik tijdens mijn eerste zwangerschap kennismaakte met prenatal yoga, opende zich een geheel nieuwe wereld voor me. Ik was verrast te merken dat alles wat ik in die lessen leerde, ook van onschatbare waarde was in de bevallingskamer. Dit voelde als mijn roeping: Ik ga vrouwen hierin begeleiden en ondersteunen tijdens hun zwangerschap, bevalling en moederschap.

Begin dit jaar heb ik fantastische affirmatiekaarten ontworpen voor moederschap, geboorte en zwangerschap die ondersteuning bieden in elke fase. Dit was voor mij een enorm gemis, daarom heb ik samen met een bekende Nederlandse illustrator deze kaarten tot leven geroepen.

Mijn naam is Andrea van Birthfull en ik sta klaar om jou te ondersteunen tijdens deze bijzondere reis van het moederschap. Ik zit sinds een paar jaar in het verhuren van bevalbaden en geef workshops voor zwangerschap en geboorte voorbereiding. Maar wat mij ook echt energie geeft, zijn mijn One Day Mama (to-be) Retreats. Hier brengen we moeders of moms-to-be samen om ze in het zonnetje te zetten tijdens deze transformatieve periode. Samen kunnen we bewijzen dat moederschap een epische reis is met verrassingen en heel veel liefde!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Andrea Geluwie

Blog

Lees het meest recente blog van Andrea Geluwie

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Birthfull