Bloeming Birth

Doula, zwangerschapsmassage en kraambehandelingen
Wat
Bloeming Birth
wie
Susan Bloemen
Waar
Limburg, Heerlen

Bloeming Birth, samen kijken we wat jouw wensen zijn voor de geboorte en kraamtijd

Als geboorte- en kraamdoula sta ik aan je zijde en maak ik je wegwijs in geboorteland. Ik geef je zoveel mogelijk tools om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een fijne manier te laten verlopen en om de geboorte van je kindje tot jouw allermooiste herinnering te maken. Daar hoort ook een stukje ontspanning bij. Daarom bied ik massages en behandelingen aan die je helpen te ontspannen tijdens je zwangerschap en je helpen te herstellen tijdens je kraamtijd. Door namelijk goed voor jezelf te zorgen zorg je ook goed voor je kindje. 

Susan Bloemen

“Met een positief gevoel terugkijken op de geboorte, hoe deze ook verloopt, dat is wat ik heb ervaren en dat is wat ik jou gun.”

Voorstellen
foto susan bloemen
Opgeleid als massagetherapeute en doula en mijn eigen ervaring na 2 bevallingen, begeleid ik je op een professionele wijze tijdens je zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd. Na een medische bevalling in het ziekenhuis, een natuurlijke thuisbevalling en een zwangerschapsverlies weet ik mijn weg in geboorteland te vinden.
Wat jouw situatie ook is; hoe en waar je ook wilt bevallen. Ik stem mijn begeleiding af op jouw persoonlijke behoeften.
 
Met mijn hart en met mijn handen werken, dat is wat ik graag doe. Vriendelijk, zacht en warm, maar ook een doener die voor jou klaar staat, dat ben ik. Mijn talenten: inlevingsvermogen en praktisch denken. Aanvoelen wat je wensen zijn, zonder dat je het zegt.
 
Mijn drive om als doula te werken heeft alles te maken met mijn ervaring. Dankzij de geboortes van mijn kinderen is er in mij een vertrouwen ontstaan wat ik niet kende. Een vertrouwen dat iedere vrouw in zich heeft, ja ook jij. Ik neem de tijd en luister naar jouw verhaal.
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Susan Bloemen

Blog

Lees het meest recente blog van Susan Bloemen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Bloeming Birth